La seguretat a les carpes

Els clients són lliures d’escollir a quin proveïdor de carpes volen contractar, però no només s’ha de mirar l’estètica de les seves carpes (tot i que és imprescindible), sinó que també s’ha de mirar la seguretat a les carpes. La filosofia de l’empresa i com treballen és primordial.

A l’anterior post vam parlar una mica sobre la nostra manera de treballar i quins eren els nostres objectius. Aquesta setmana volem centrar-nos en un altre aspecte molt important i que molta gent no li dóna el suficient valor, i és la seguretat a les carpes.

 

Una instal·lació feta a consciència dóna seguretat a la carpa

Hem de pensar que al nostre casament tindrem a tots els nostres éssers estimats junts, i si passés alguna cosa, ens emportaríem un espant molt gran. És per això, que s’han d’exigir certs nivells d’exigència al nostre proveïdor perquè es compleixin les normes bàsiques de seguretat.

A Actuality Carpas ens prenem molt seriosament la seguretat dels nostres clients, i per sort, podem dir que mai hem tingut cap fallada amb les nostres carpes durant cap esdeveniment.

La majoria d’accidents que passen són deguts a l’incorrecte ancoratge de les carpes. Per tant, sempre que es pugui, aquestes han d’anar clavades a terra i en cas de no ser possible, és imprescindible l’ús de contrapesos. És important esmentar que la tarima no funciona d’ancoratge per la carpa, sinó que és una part més d’ella i no serveix com a substituta d’uns bons contrapesos. Per lo tant, existeix un risc de fallada a les carpes, tant d’aixecament com d’ensorrament, si no hi ha un bon ancoratge o bé si no compleix amb les normes tècniques.

A Actuality Carpas complim amb la normativa europea de seguretat d’instal·lacions de carpes, perquè al dia del vostre casament o esdeveniment, no hàgiu de preocupar-vos per res. Nosaltres ens encarreguem de garantir la vostra seguretat en tot moment perquè no hàgiu de pensar en res de tot això, però mai està de més saber-ho no?

Si teniu qualsevol dubte referent a la seguretat de les carpes ens ho podeu deixar a comentaris i us respondrem de bon grat!

I si vols consultar els nostres diferents models de carpes per casaments, fes una ullada a aquest post!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *