Làmpades de vidre

Chandeliers, lampades de vidre, làmpedes aranya o làmpades penjants, podeu anomenar-les com vulgueu, però totes tenen una cosa en comú: estan fetes totalment de vidres.

Les Nostres Làmpades Chandelier de Vidre

Models-lampades-de-cristall

A Actuality Carpas disposem de 3 models diferents de lampades de vidre per a les vostres celebracions més luxoses:

  • Marie Juliette

Aquest model de làmpada ha evolucionat molt al llarg de la història. Primer es feia servir en esglésies i monestirs, i era de fusta. Al Renaixement, es va començar a fer de bronze i ferro per adornar palaus i després cada vegada més, a Itàlia començaven a veure’s més recarregades i a fer-se amb vidres superposats per multiplicar els centelleigs de llum. En molt poc temps, aquestes làmpades van conquistar a les corones europees i a l’alta societat. Ara, lluny d’aquests ambients tan refinats, veiem aquestes meravelles en decoracions de tota mena. A Actuality Carpas les tenim disponibles en mida gran de 15 braços, per espais grans i amb molta altura, i en mida petita de 8 braços per taules o espais més reduïts.

  • Boheme

Aquesta làmpada en forma de llàgrima, és atemporal tot i el seu disseny més aviat clàssic. La tenim disponible en diverses dimensions: 1’80Ø, 1’50Ø, 1’20Ø, 1’00Ø, 0’80Ø per escollir la més adequada al vostre espai.

  • Madeleine

Aquest model es compon de 3 peces: una esfera gran de 45Ø o 50Ø, una esfera petita de 30Ø i un llagrimal petit de 30Ø. Poden col·locar-se juntes o bé repartir-les per tot l’espai disponible. Una làmpada ideal per crear un ambient molt màgic.

L’efecte sofisticat de totes elles, aixeca passions entre els qui agrada la decoració. No tenen per què estar en llocs refinats, sinó que poden trobar-se en decoracions de tota classe. Combinant-les amb elements més moderns i colors actuals. Donen un toc romàntic i elegant allà on van, i aconsegueixen aquest efecte WOW! dels convidats.

Vine a veure totes les Làmpades al nostre showroom i segur que quedaràs enamorat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.