L’elecció de la il·luminació per esdeveniments

il·luminació per events

No és cap mentida que una bona il·luminació pot canviar per complet l’ambient de qualsevol casament o esdeveniment. De fet, ho serà gairebé tot. Evidentment la decoració floral, per exemple, també és un d’aquests punts forts, però la il·luminació per esdeveniments juga un paper importantíssim per arribar a aconseguir aquest ambient acollidor que busquem a les nostres celebracions.

Tant si la festa és de dia com de nit, ens hem de proveir de suficient il·luminació, doncs no podem confiar-nos perquè no sabem fins a quina hora tindrem suficient llum o fins quan es podrà allargar la celebració. La nostra recomanació és primer de tot visitar el lloc de l’esdeveniment amb la il·luminació estàndard i fixar-nos en tots els punts que quedin més foscos o els que vulguem millorar.

Una vegada fet això, hem de focalitzar-nos amb quin tipus d’il·luminació busquem: romàntica, tènue, vistosa, discreta… Anem a veure unes quantes idees en diversos estils perquè us pugueu decidir!

 

Garlandes de llums

Les garlandes de llums són un recurs que cada vegada està més de moda. En tractar-se de tires de llum, el seu ús és totalment lliure, doncs dóna infinitat de possibilitats. Per exemple, podeu fer un punt central d’on surtin algunes tires de garlandes creant un efecte circ o bé qualsevol altra forma que es pugui adaptar al vostre banquet a l’aire lliure.

garlandes de llums

il·luminació per casaments

 

Cels estrellats

Seguint una mica en la línia del punt anterior, aquí podem aconseguir decorar tot el sostre d’un espai amb molts metres de petites llumetes. Tingueu en compte que es necessitaran molts metres per aconseguir tenir suficient llum. També és ideal per marcar petits racons, com en els arbres, si es tracta d’espais molt grans i que volem marcar o delimitar.

cel estrellat

llums per casaments

 

Chandeliers penjats

Aquesta es podria dir que és de les opcions més sol·licitades, ja que aporten moltíssima llum, són vistoses i creen un ambient molt romàntic i elegant.

Aquí també tenim moltes possibilitats de decoració diferents. A l’aire lliure, podem penjar-les amb cables, perquè sembli que floten o penjar-les en estructures fetes a mida just a sobre de les taules o sota els arbres.

No fa falta dir, que en carpes i salons quedaran de meravella, però us recordem que com més en poseu, més impressionant serà el resultat.

il·luminació per events

chandeliers casament

 

Espelmes per casaments

Les espelmes són ideals per crear un ambient molt íntim i romàntic, però tingueu en compte que s’hauran de reforçar amb un altre tipus d’il·luminació per aconseguir suficient llum. Són ideals per col·locar en taules o marcar espais concrets, com per exemple tota una piscina. Pels amants de les espelmes, tenim el nostre model Paskya, una làmpada amb més de 40 vasos d’espelma penjants. L’efecte de totes elles enceses a l’aire és impressionant!

espelmes per casaments

làmpada d'ActualityCarpas

 

Focus

Si voleu simplement il·luminació senzilla, que faci la seva funció, el més recomanable són els focus. Podeu utilitzar focus puntuals per donar llum i importància a les taules o utilitzar focus ambientals per marcar espais exteriors, senyalitzar que hi ha alguna cosa important o simplement per fer-lo més bonic d’una forma molt fàcil i més econòmica.

focus

il·luminació per events

 

A part de totes aquestes idees que us proposem en il·luminació per esdeveniments o casaments, teniu moltes altres opcions. Doneu una ullada a tots els nostres tipus d’il·luminació. I com sempre, per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres perquè us assessorem sense cap mena de compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *