Les tendències de casament d’aquest any

decoració de casaments

Un cop arriba el compromís entre els nuvis comença el gran camí cap a l’organització i planificació del gran esdeveniment de les seves vides, el casament. Es tracta d’un procés llarg, on cal prendre moltes decisions importants perquè el dia de l’enllaç surti a demanar de boca i sigui un esdeveniment per recordar la resta de la vida. No només es tracta de la celebració de la unió en matrimoni, sinó que també és un dia per celebrar l’amor al costat dels seus familiars i amics. És per això que a l’article d’avui des d’Actuality Carpas venim a donar llum a aquelles parelles que volen planificar el seu enllaç i no saben per on començar. No us perdeu les tendències de casaments més originals perquè el vostre enllaç sigui un esdeveniment digne de recordar.

Les noves tendències en decoració per a casament

Des d’Actuality Carpas, us hem preparat una llista amb les tendències que vénen amb més força per a aquesta temporada:

1. Abundància de naturalesa

Durant la temporada de primavera i estiu, els elements naturals esdevenen la decoració principal, mitjançant arbres, plantes o flors. Una de les tendències de casament que ve amb força és la implementació de vegetació verda, com la molsa, estarà molt present a les decoracions estivals. La idea és portar el jardí al vostre esdeveniment, però amb més elements vegetals que florals, i convertir així l’espai en un lloc acollidor, natural i màgic. Farà que tots els vostres convidats se sentin com a casa.

2. Mobiliari per a casaments: Senzill i càlid 

Per completar aquests espais tan verds que us hem comentat, podem utilitzar mobiliari variat per a casaments que incloguin elements d’acord amb la seva estètica natural i campestre. Per exemple, recomanem utilitzar catifes de fibres naturals o originals seients fets amb troncs pintats.

3. Tèxtils estampats per a tot tipus d’esdeveniment 

Una altra de les tendències de casaments que ha trepitjat fort en l’àmbit dels tèxtils, està inspirada en l’esperit màgic del Marroc i altres destins exòtics. Els seus elements amb estampats, amb colors forts i cridaners en catifes, coixins o cortines donaran un aire únic i molt original al vostre esdeveniment. A més, proporcionen una gamma de colors increïble i, per tant, molta alegria.

Nosaltres us proposem combinar les diferents opcions en tèxtil amb els nostres models de chill out Etnics, ja que també proporcionen línies i formes que encaixaran a la perfecció amb tota mena d’accessoris.

4. Làmpades de grans dimensions

Pel que fa a la il·luminació i als llums de sostre, majoritàriament continuem amb el mateix estil d’elements naturals. Un model que particularment ens encanta són les cistelles fetes de materials naturals com podria ser el bambú o l’espart, teixides a mà i de forma cònica. A partir d’aquí, hi ha milers de dissenys que varien una mica, però tots segueixen aquesta mateixa estètica tan característica i sobretot molt visible. A Actuality Carpas comptem amb un gran repertori de llums. Hi podeu fer-hi un ull a la nostra secció d’il·luminació!

Tendències de casaments per l’estiu

En definitiva, les tendències de casaments per a l’estiu que regnaran aquesta temporada són els estils asiàtics i àrabs, a més de tot allò natural. De la mateixa manera, us hem de recordar que sempre hi haurà un estil per a tots els gustos, com l’elegància de l’estil minimalista que tant va agradar i que també continuarà. L’important no és seguir al peu de la lletra les tendències de casaments que us proposem, sinó saber trobar-hi elements que us inspirin i us permetin crear una decoració que realment us enamori.

Bodes i tendències

Si vols mantenir-te actualitzat sobre tot el que tingui a veure amb els casaments i les tendències d’aquesta temporada no dubtis a estar atent al nostre blog on et revelem les últimes novetats del món nupcial.

Si teniu dubtes sobre el tipus d’estil que voleu per al vostre casament o esdeveniment o, al contrari, ja ho teniu clar i voleu començar a visualitzar els vostres somnis. Sigui com sigui, a Actuality Carpas us guiarem en tot el procés, fins arribar a convertir el vostre somni en realitat. Si encara no esteu del tot convençuts, deixeu-vos captivar pels nostres dissenys i totes les nostres propostes en decoració i mobiliari per a esdeveniments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *