Lloguer de carpes per casaments

En el capítol d’aquesta setmana del blog, podem veure una recopilació d’imatges d’algunes instal·lacions realitzades de carpes. Ens encanta poder mirar enrere i veure els muntatges realitzats en el nostre servi de lloguer de carpes per casaments.

Més de 12 anys d’experiència oferint lloguer de carpes per casaments ens avalen.

Actuality Carpas som una empresa dedicada al disseny, fabricació, instal·lació, venta i lloguer de carpes, especialitzada en el sector de l’hostaleria i la restauració.
En les següents imatges donem especial protagonisme als nostres acollidors espais chill-out, esperant a què arribi la nit per convertir-se en espais màgics donant un toc especial a l’esdeveniment.

Lloguer de carpes per casaments

 

Com podem veure en la imatge de sota a la dreta del collage, presentem en exclusiva la nostra barra envellida amb colors anyencs, espai ideat per la casa, perfecte per a la degustació de les millors begudes. El racó del vi, delit d’un espai relaxat, des d’on podràs obsequiar als teus convidats.

Aquests són simplement alguns exemples d’espais dissenyats pel nostre equip d’Actuality Carpas, en els quals intentem sempre crear un ambient únic i especial per donar un valor afegit al teu casament o esdeveniment.

El nostre servei de lloguer de carpes per a casaments s’encarregarà de visitar i estudiar prèviament el lloc on es realitzarà la celebració per poder dissenyar una instal·lació a mida i potenciar al màxim la bellesa de l’escenari escollit.
Posem a disposició dels nostres clients tota mena de mobiliari i accessoris per a les carpes: tarimes, il·luminació, cabines sanitàries, para-sols o climatitzadors, entre molts altres. A més, el 90% dels nostres productes són exclusius i de fabricació pròpia.

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres perquè us puguem aconsellar, i ajudar al fet que el vostre casament sigui única i inigualable.
El nostre equip estarà encantat d’atendre-os.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *