Lloguer de lavabos portàtils

Carpas & Santiarios

En quins casos és recomanable el lloguer de banys portàtils? Quins tipus de WC portàtils existeixen? A on pots llogar-ne? En el post d’avui resoldrem tots aquests dubtes!

ELS BANYS, L’ETERN DESCONEGUT DELS ESDEVENIMENTS

Els lavabos són l’etern desconegut dels esdeveniments. Atrapats a la categoria de secundaris, poc se’n parla. De fet, un lavabo pot influir en la nostra percepció global d’un espai. Un lavabo ben acabat ens ajudarà a sentir-nos segurs, mimats i cuidats.

L’imaginari col·lectiu respecte el lloguer de lavabos portàtils és en general limitat. És possible que ens vinguin al cap imatges de cabines i amb elles, cues, penúries i una mica de rebuig per aquesta tipologia d’útils.

És hora de canviar aquests preconceptes sobre els lavabos portàtils perquè amb un toc de disseny i atenció al detall, es poden aconseguir veritables meravelles.

A Actuality Carpas t’ensenyem com:

alquiler baños portátiles

LAVABOS PORTÀTILS LLOGUER

Quan és recomanable llogar un lavabo portàtil?

  • Quan es fan esdeveniments a l’aire lliure
  • Quan l’aforament supera al previst en el disseny de les instal·lacions
  • Quan l’accés al lavabo principal és complicat, sigui per distància o perquè no contempla la diversitat funcional.
  • Quan es prefereix limitar l’accés a instal·lacions privades.

IDEES DE LAVABOS PORTÀTILS

Hi ha moltes maneres de presentar un lavabo portàtil perquè s’adapti al teu estil i a les necessitats del teu esdeveniment. Pots optar per un disseny senzill, arriscar-te amb una decoració més acolorida i juvenil o donar als lavabos del teu esdeveniment un toc elegant i sofisticat, que mai passa de moda. A continuació t’ensenyem algunes de les nostres últimes creacions que poden servir-te d’inspiració a l’hora de plantejar el disseny o la decoració dels sanitaris o el lloguer de banys portàtils. Tots els projectes que realitzem estan dissenyats a partir de diferents tendències decoratives i sempre tenint en compte les necessitats de cada esdeveniment. Com podràs comprovar, un espai que és útil i còmode és compatible amb el màxim disseny.

 

servicio de alquiler de baños portátilesalquiler de baños portátiles sanitarios portátilesbaños para bodas

¿VOLS LLOGAR UN LAVABO PORTÀTIL?

Si vols llogar un lavabo portàtil, has de saber que el procés és molt fàcil. Només has d’entrar a l’apartat de sanitaris per llogar de la nostra pàgina web, escollir el model que més s’adapti a tu i escriure’ns amb els detalls de l’esdeveniment. De seguida rebràs notícies nostres.

No ho dubtis més i contacta amb nosaltres per a sol·licitar el teu pressupost!

Si t’ha interessat aquest article, estem segurs que també t’agradarà el nostre post anterior sobre Sanitaris Portàtils de Luxe, en el que t’explicàvem que tots els elements de qualsevol esdeveniment o casament són igual d’importants i que els hi hem de donar l’atenció que mereixen. Pots optar pel lloguer de banys portàtils senzills, però també et recomanem anar més enllà, creant un espai diferent i original que enamori. Recorda que a Actuality Carpas podem ajudar-te a dissenyar, tant els sanitaris com qualsevol altre espai del teu casament o esdeveniment. Disposem d’una àmplia selecció de carpes i mobiliari per llogar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *