Lloguer de mobiliari per esdeveniments

Lloguer de mobiliari per esdeveniments

Si esteu organitzant casaments, esdeveniments, conferències, exposicions, presentacions, inauguracions o actes empresarials, pareu atenció perquè aquest article és per a vosaltres.

A Actuality Carpas, us ajudem a donar el toc sofisticat i distintiu al vostre casament o esdeveniment amb el lloguer de mobiliari per a casaments i el lloguer de mobiliari per a esdeveniments amb l’objectiu de convertir-los en un veritable èxit.

Mobiliari en lloguer per a esdeveniments

  • Zones Chill Out: Minimalistes, naturals, clàssics, exòtics, essencials i per a grans espais, creem espais per habilitar diferents ambients: atmosferes acollidores, divertides, modernes, clàssiques o càlides segons les vostres preferències. Podeu escollir entre múltiples combinacions de lloguer mobiliari esdeveniments i colors, segons l’estil i caràcter que vulgueu que tingui la vostra zona chill out.
  • Para-sols & pèrgoles: El lloguer de pèrgoles per a esdeveniments pot ser una alternativa molt original a les carpes. Tant la pèrgola de canyís, tela o lona blanca, són opcions que segur us sorprendran. D’altra banda, el lloguer de para-sols per a esdeveniments és ideal per a les vostres barres de begudes, taules de bufets i degustacions a l’exterior per preservar l’estat del menjar i les begudes, així com per protegir els convidats. Finalment, les espelmes d’ombra són una alternativa per crear ombra a punts concrets, també aconsegueixen un aire dinàmic i s’adapten molt bé als espais.
  • Barres de begudes per a esdeveniments: Disposem d’una gran varietat de barres de begudes de diferents estils i materials per al lloguer de mobiliari per a esdeveniments. Des de les clàssiques de fusta a les de metacrilat il·luminades per a celebracions nocturnes.
  • Lloguer de mobles esdeveniments: Taules, cadires, tamborets i sofàs. El lloguer mobles esdeveniments inclou taules llarguíssimes, conjunts de mobiliari exclusiu, tamborets exòtics i sofàs de categoria per asseure tots els vostres comensals.
  • Carretons o parades per a casaments: Si esteu pensant en situar menjar o souvenirs en alguna part del vostre casament, us recomanem el lloguer de carretons o parades. És un mobiliari que funciona molt bé a més de potenciar els detalls del vostre casament.

Lloguer mobiliari bodes

El lloguer mobiliari casaments a més de les zones chill out, para-sols i pèrgoles, pot incloure des de mobles, taules per menjar, barres de beguda, taules centrals i raconeres, cadires, tamborets i sofàs, parades i carretons temàtics de què us parlàvem a l’apartat anterior, inclou el mobiliari necessari per celebrar la cerimònia d’unió.

Aleshores, dins del lloguer de mobiliari casaments trobem altars, banquetes per als nuvis, mobiliari i acomodació dels convidats, estructures per a arcs de flors, cortines i tot tipus de decoració, des de tèxtils a fanalets.

Lloguer mobles esdeveniments

A Actuality Carpas, podem ajudar-vos a dissenyar qualsevol espai del vostre casament o esdeveniment. Disposem d’una àmplia selecció de carpes i mobiliari per a esdeveniments.

Si busqueu lloguer mobles esdeveniments heu de saber que el procés és molt fàcil. Només heu d’entrar a l’apartat de Lloguer de mobiliari de la nostra pàgina web, escollir els models que més s’adaptin a vosaltres i escriure’ns amb els detalls de l’esdeveniment. De seguida rebreu notícies nostres!

Si us ha interessat aquest article, estem segurs que també us interessarà el nostre anterior post sobre “Lloguer mobiliari casaments” on us mostràvem algunes idees originals del nostre historial.

No ho dubteu més i contacteu amb nosaltres per sol·licitar el vostre pressupost!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.