Lloguer de para-sols per a esdeveniments

lloguer de para-sols per a esdeveniments

Quan fa bon temps, arribada la primavera, no hi ha res millor que reunir-nos amb els nostres per gaudir d’una vetllada a l’aire lliure. Ara bé, a les hores assolellades és important situar ombres a l’espai per protegir-nos dels raigs del sol. El lloguer de para-sols per a esdeveniments pot ser una excel·lent opció.

Alternatives a les carpes

El lloguer d’una carpa no sempre és la millor opció per protegir-nos del sol. Cal tenir en compte les característiques de l’espai, l’ús previst del mateix, la distribució del mobiliari, els possibles recorreguts dels convidats, l’estil, el nombre de persones assistents, entre d’altres, per tal d’escollir l’opció que millor s’adapta al vostre casament o esdeveniment. Així doncs, avui presentem tres alternatives a les carpes:

  • Lloguer de Pèrgoles per al sol: Pèrgola de canyís, pèrgola de Tela i pèrgola de Lona Blanca.
  • Lloguer de para-sols per a esdeveniments
  • Lloguer de Veles d’ombra

Lloguer de pèrgoles pel sol

A Actuality Carpes tenim molta experiència en el sector del lloguer de carpes per a esdeveniments o casaments, però el que potser no sabeu, és que oferim tres varietats de lloguer de pèrgoles per a esdeveniments. Els comensals podran gaudir del menjar i de les seves converses arrecerat sota les nostres pèrgoles per al sol:

  • Pèrgola de Canyís: La pèrgola de canyís, també coneguda com a pèrgola de canya, aporta un toc rural i estiuenc. Pèrgola de Tela: La pèrgola de roba és la més volàtil i d’estil molt romàntic.
  • Pèrgola de Tela: La pèrgola de roba és la més volàtil i d’estil molt romàntic.
  • Pèrgola de Lona Blanca: La pèrgola de lona blanca, té un aspecte més neutre i modern.

El lloguer de pèrgoles per a esdeveniments pot ser una alternativa molt original a les carpes a l’hora de dissenyar zones Chill-Out, Còctels, berenars… Tant el sombrall de canyís, com el para-sol de tela i com el para-sol de lona blanca, són opcions que segur us sorprendran.

Lloguer de para-sols per a esdeveniments

La climatologia ja no serà un problema a l’hora d’organitzar els vostres esdeveniments a l’aire lliure gràcies al lloguer de para-sols per a esdeveniments. Els para-sols estan elaborats amb unes lones que no deixen passar els raigs de sol, evitant l’enlluernament i la sensació de calor perquè pugui gaudir sense cap molèstia dels aperitius a l’aire lliure o per la seva zona Chill-out.

El lloguer de para-sols per a esdeveniments és ideal per a les barres de begudes, taules de bufets i degustacions a l’exterior per preservar l’estat del menjar i les begudes així com per protegir els convidats. Oferim una àmplia gamma de para-sols d’alta qualitat i de diferents mides de 3Ø, de 3×3 i de 4×4, per escollir el que s’adapti millor al vostre espai de la celebració.

Lloguer de veles de sombra per a esdeveniments

De vegades, les veles s’ombra són una alternativa per crear ombra en punts molt concrets, també aconsegueixen un aire dinàmic i s’adapten molt bé als espais. Així, doncs, el lloguer de Veles d’ombra és una altra magnífica alternativa a les carpes.

Ón llogar para-sols per a esdeveniments

Ara que ja coneixeu les alternatives a les carpes, només cal triar l’opció que més s’adapti al vostre espai i esdeveniment, des del lloguer de para-sols per a esdeveniments, pèrgoles (pèrgola de canyís, pèrgola de tela i pèrgola de lona blanca), fins al lloguer de veles d’ombra.

A Actuality Carpes, podem ajudar-vos a dissenyar qualsevol espai del vostre casament o esdeveniment. Si no sabeu on trobar lloguer de para-sols per a esdeveniments o lloguer de pèrgoles per a esdeveniments entre altres opcions, heu de saber que disposem d’una àmplia selecció de para-sols, para-sols, pèrgoles i veles d’ombra i més de vint anys d’experiència treballant al sector del lloguer de para-sols per a esdeveniments.

Si us interessa el lloguer de para-sols per a esdeveniments només heu d’entrar a l’apartat de Parasols i Pèrgoles de la nostra pàgina web, escollir el model que més s’adapti a vosaltres i escriure’ns amb els detalls de l’esdeveniment. De seguida rebreu notícies nostres!

Si no ho teniu clar encara, o esteu buscant un servei més personalitzat, també podeu demanar cita per visitar el nostre Showroom amb els nostres professionals els qui escoltessin totes les vostres propostes.

Si us ha interessat aquest article, estem segurs que també us interessarà el nostre anterior post sobre Cortines, ombres i para-sols per a casaments a l’aire lliure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *