Lloguer de tarimes per celebracions

lloguer de tarimes

Actuality Carpas disposem del lloguer de tarimes i escenaris per esdeveniments i casaments, a més dels seus complements pertinents, com rampes, escales, esglaons, baranes…

Muntem des de tarimes de fusta com a terra de saló a tarimes transparents per escenaris, pistes de ball o altars. Totes les nostres tarimes per esdeveniments són antilliscants, però si es prefereix es poden emmoquetar o personalitzar. Estan dissenyades de forma que el muntatge garanteixi la màxima seguretat tant en interiors com exteriors i poden muntar-se sense problema sobre superfícies irregulars.

La importància de les tarimes de lloguer

Encara que sembli un element secundari i del qual es pot prescindir, les tarimes són un element important a tenir en compte i que, a més, té més funcions de les que podem imaginar. En primer lloc, les tarimes són essencials en llocs amb terrenys en desnivell. La seva instal·lació també és molt útil els dies de condicions climatològiques adverses i, sobretot, en cas de pluja. En terrenys d’herba o de terra, l’aigua pot fer malbé qualsevol muntatge. En canvi, instal·lant una tarima, aconseguireu que l’aigua es filtri per sota. Per últim, no haver instal·lat cap tipus de paviment pot ser desagradable depenent del terreny i del calçat que portin els nostres convidats.

Per tot això, una tarima es tracta d’una opció molt recomanable sempre que es realitzin esdeveniments o celebracions a l’aire lliure. Evidentment, comprar-la pot suposar una inversió massa elevada. Tanmateix, llogar-la es una opció econòmica i molt pràctica, ja que el personal tècnic s’encarregarà de muntar-la i vetllarà perquè es mantingui en correctes condicions durant tot l’esdeveniment.

Si vols conèixer les diferents solucions que podem oferir-te en paviments de lloguer, et recomanem que consultis la nostra pàgina web. A més, en ella hi trobaràs tot el que necessites per aconseguir crear un esdeveniment únic, especial i adaptat als vostres gustos i necessitats. A continuació, et deixem una petita mostra d’algunes de les nostres creacions.

cerimònia casament

carpes per casaments

lloguer de tarimes per casaments

lloguer de carpes

També oferim l’alternativa per poder vinilar i il·luminar pistes de ball i així aconseguir dissenys originals i innovadors.

pista de ball per casament

A més del lloguer de tarimes, no us oblideu de preguntar sobre altres complements per casaments i esdeveniments com carpes, cabines sanitàries, il·luminació, mobiliari, decoració i climatització. Disposem de solucions a la mida de les vostres necessitats. Recorda que a Actuality Carpas el nostre principal objectiu és la satisfacció dels nostres clients. Per això, tractem de crear l’esdeveniment dels teus somnis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *