Lloguer taules i cadires per festes

lloguer taules i cadires

En aquest post us mostrem les nostres millors soluciones en lloguer taules cadires festes i esdeveniments.
Gràcies a Cirera&Cabani Produccions vam tenir l’oportunitat de treballar en un esdeveniment a l’aire lliure on es van utilitzar les nostres taules de fusta natural de pi. Lloguer de taules en diversos colors, des de més clars o més foscos i a la vegada de diferents mides, des de 1’00×2’20 metres a 2’20×1’60 metres. Les nostres taules, al ser de fusta natural, tenen una bona impregnabilitat, el que permet la seva correcta conservació a més de ser una fusta molt versàtil per la seva bona combinació entre la seva densitat, duresa, flexibilitat i elasticitat.

lloguer de carpes per casaments

 

 

Lloguer de cadires i taules

Mentre els comensals gaudien de l’àpat i les seves converses a les taules, aquests estaven resguardats sota les nostres ombres d’estiu, uns encanyissats de grans dimensions que cobrien tot l’espai. Aquests aportaven un toc rural i estiuenc a la vegada que protegien els rajos de sol i permetien una bona visibilitat de l’entorn immillorable que tenien.

Us convidem a que doneu un cop d’ull al vídeo amb imatges de l’esdeveniment.

 

 

Visita el nostre showroom demanant cita previa al 938 869 141 o al 605 999 592 o dóna una ullada a la nostra pàgina web. Hi trobaràs una gran selecció de carpes i lloguer de mobiliari per esdeveniments.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *