Making off de com col·locar veles per a ombra a Mas Jofre

velas-de-sombras-2024

Les veles per a ombra són una solució ideal per decorar i ambientar espais exteriors. A més, també són ideals per brindar als convidats un refugi a l’exterior els dies més assolellats. En aquesta entrada us explicarem tots els detalls del muntatge de veles d’ombra que vam fer aquest passat octubre pel Catering Berasategui al Mas Jofre a Pals.

Aquest va destacar perquè vam decidir fer alguna cosa diferent per als nostres clients, va ser la primera vegada que ens enfrontàvem a un muntatge de veles en forma de carrusel.

En aquesta ocasió, ens vam arriscar en el disseny de la instal·lació de les veles per a ombra. Vam entendre que donar un toc diferent de la nostra forma habitual d’instal·lació faria dues coses: una bogeria o una innovació, i bé, vam pensar que van estar presents alguns trets de les dues.

Voleu saber com es va fer? Hem parlat amb el nostre coordinador de confecció Jordi B, que ens ha donat tots els detalls d’aquest producte i que acompanya de passió cadascun dels productes que confecciona i destaca que el compromís per l’excel·lència és allò que els fa tan detallistes.

Entrevista a Jordi B. Coordinador de confecció d’Actuality Carpas:

Del paper al teixit Com va sorgir la idea?

Estàvem buscant una nova fórmula per crear grans ombres, evitant les bretxes de sol que es produeixen en muntar les veles d’ombra de manera convencional. Se’ns va acudir que podíem instal·lar les veles en forma de carrusel i d’aquesta manera podríem minimitzar les bretxes jugant amb la posició i inclinació de les veles.

Com va ser el procés de disseny de les tel·les per les veles per a ombra?

Al principi, les veles es van tallar d’una manera que en muntar-les a les nostres instal·lacions ens vam adonar que estèticament no quedaven bé, les tensions no eren les adequades, aleshores es van tornar a fer i l’estètica va millorar considerablement. Dediquem moltes hores perquè cada espelma tingués la mida perfecta per donar l’efecte que volíem a l’hora de muntar-lo.

Ens vam arriscar en el disseny, però vam entendre que donar un toc diferent faria dues coses: una bogeria o una innovació, i bé, vam pensar que van estar present una miqueta de totes dues.

Podeu descriure aquest disseny amb una paraula?

Sense dubtar-ho: Originalitat!

Aquesta instal·lació de veles per a ombra va aportar un ambient relaxat a la vegada que elegant al jardí de Mas Jofre, creant un espai perfecte perquè els convidats poguessin gaudir del temps agradable un dia càlid de tardor.

Per acabar, volem agrair al Jordi per acompanyar-nos en aquesta entrevista. Esperem que les veles d’ombres per a aquest estiu 2024 impactin encara més, portant els casaments i els esdeveniments a un nivell d’exclusivitat amb la creativitat de l’equip que formem d’Actuality Carpas.

 Si voleu saber més sobre les veles d’ombra 2024, no dubteu a contactar-nos per obtenir més informació:

• Pots emplenar el nostre Formulari web

• Trucar-nos al 938869141 o bé al 605999592 (Whatsapp)

• Visitar el nostre Showroom.

Estarem encantats de rebre-us i dissenyar-vos una solució a mesura de les necessitats del vostre esdeveniment o celebració!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.