Més que carpes

Aquesta setmana volem mostrar-vos un nou vídeo amb una recopilació d’esdeveniments duts a terme al llarg d’aquests 20 anys que portem construint carpes i mobiliari per tota mena d’esdeveniments. I volem mostrar-vos que a Actuality Carpas oferim molt més que carpes.

Amb el pas del temps hem anat millorant, traient noves idees, com la nova carpa Tipi Tent Tatanka o les luxoses Tipi Suite i Tipi Room. El nostre objectiu és treure els millors productes pels nostres clients, buscant noves tendències que s’adaptin als gustos actuals.

 

Molt més que carpes, el tracte humà i el seguiment global del projecte és el més important per nosaltres

Recentment, hem preguntat als nostres seguidors d’Instagram què pensen sobre la nostra empresa. I la veritat, hem quedat molt satisfets amb els resultats. Amb el que hem quedat més satisfets és que els nostres clients veuen que tenim una bona relació qualitat-preu i troben atractius els nostres productes, complint així amb els nostres principals objectius.

Tot i això, nosaltres volem donar a entendre que Actuality Carpas, és molt més que carpes, no només un ampli i variat catàleg que oferim en els nostres productes, sinó perquè creiem que la qualitat humana a la nostra empresa és un valor afegit que no totes les empreses ofereixen.
A Actuality Carpas tenim un tracte proper amb el client, volem saber les seves inquietuds i desitjos, ens mostrem empàtics amb ells, els oferim sempre un pla B, ens quedem amb ells durant el gran dia i controlem fins al més mínim detall. No ens limitem a passar un preu, muntar i marxar.

Quan rebem una trucada o petició per correu la nostra prioritat és respondre el més ràpid possible i assessorar de quina seria la millor opció. Sempre amb la màxima sinceritat i honestedat.
Una vegada decideixen confiar en nosaltres, ens posem mans a l’obra i fem un seguiment complet de tot. Sempre fem una primera visita tècnica per què al resultat final no hi hagi el més mínim error i seguidament preparem, dissenyem o creem tot el que sigui necessari sempre acord a les peticions i gustos del nostre client.
Una vegada arriba el dia de l’esdeveniment, els acompanyarem amb l’únic objectiu d’assegurar-nos que tot hagi sortit segons el previst i poder solucionar qualsevol inconvenient que pugui sorgir perquè només hagin de gaudir del gran dia.

Així doncs, si confieu amb Actuality Carpas, tindreu la tranquil·litat de què tot sortirà segons el previst i sense sorpreses desagradables.

Ens acomiadem ja amb el vídeo promès i desitgem que us agradi tota la nostra feina!

 

I si vols consultar els nostres diferents models de carpes per casaments, fes una ullada a aquest post!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *