Mireia & Lluis: Un casament d’ensomni

un casament d'ensomni

El passat cap de setmana vam treballar pel casament d’ensomni de Mireia & Lluís, una celebració plena de màgia a Girona. L’esdeveniment va ser coordinat per les wedding planners de Just The DayMerce i Laia.

Des del principi quan les wedding planners van contactar amb nosaltres, ho tenien molt clar. Volien una espectacular carpa transparent, d’estil hivernacle amb làmpades de vidre penjants. Tot i els dubtes que normalment envolten l’organització d’una gran celebració, la seva idea mai no va canviar i al dia del casament van poder gaudir d’allò que sempre havien volgut els nuvis.

El resultat final el vam elaborar a partir d’una carpa Dues Aigües, construïda únicament amb sostre transparent, sense laterals. En el centre del sostre, lluïa una gran làmpada Boheme acompanyada de dues més petites i setze Madeleine més combinades amb esferes i llagrimals. L’efecte que causaven era impressionant!

Per la discoteca, es van afegir tres carpes Egipte a una banda de la carpa. Així, tant la zona del ball com la de les taules, estaven connectades. Els arbres que rodejaven la carpa, es van decorar amb llum de fades, i el resultat va ser encara més màgic i imponent.

Finalment per completar el muntatge, també es va instal·lar una carpa de sanitaris, a més d’altres accessoris, com la barra Clàssica, un espai chill out o un sitting personalitzat i molts altres elements decoratius.

 

El muntatge d’un casament d’ensomni

Us deixem amb algunes de les imatges que vam realitzar mentre feiem el muntatge i durant la mateixa celebració. 🙂

muntatge de carpes

lloguer de carpes

centres de taula per a casaments

un casament a l'aire lliure

il·luminació per a casaments

lloguer de carpes per esdeveniments

sanitaris portàtils

barra de begudes

llocs on celebrar un casament

chill out per a casament

sofàs per a casaments

detall per a casaments

decoració exterior per a casaments

un casament d'ensomni

 

Volem agraïr especialment l’experiència a Just The Day, qui ens han dedicat unes boniques paraules.

Si aquest petit recopilament t’ha enamorat i també t’agradaria poder celebrar un event o un casament d’ensomni, no dubtis en contactar amb Actuality Carpas. Estarem encantats de poder ajudar-te i assessorar-te en tot allò que necessitis. A més, també et convidem a visitar el nostre showroom. En ell, segur que trobaràs la inspiració que necessites.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *