Mobiliari de taula i tovallons per casaments

tovallons per casaments

Una de les parts més importants és la decoració de les taules del nostre banquet. Ja vam dedicar un post a parlar dels centres de taula per casaments, però avui ens centrarem en un petit detall: els tovallons per casaments.

 

Com decorar tovallons per casaments?

Un casament s’ha de mimar fins a l’últim detall, perquè encara que hi hagi elements que ens semblin insignificants, donaran aquest toc i harmonia necessàries per aconseguir una boda de 10. Per això, us proposem algunes opcions de com decorar tovallons originals per casaments. Som-hi!

 

1. Tovallons per casaments amb nom

Una idea senzilla i pràctica perquè els convidats sàpiguen quin és el seu seient. A la vegada aconseguireu un toc únic i personalitzat que agrairan molt. Només heu d’agafar una petita targeta, escriure el nom de la persona i després aguantar-lo amb un cordill. Podeu afegir-hi algun complement o detall com una fulla o una flor d’adorn.

 

2. Tovallons amb flors

Per casaments rústics, romàntics o vintage podeu utilitzar només petites i subtils flors com branques de flors fresques a conjunt amb el ram de la núvia o amb el centre de taula per exemple.

 

3. Tovallons amb frases

Dedicar unes boniques paraules d’agraïment o alguna paraula o frase que us identifiqui pot ser una bona opció decorativa i personalitzada. Podeu utilitzar la mateixa tipografia que amb les invitacions del vostre casament o el sitting plan. També podeu afegir la data del vostre enllaç, si teniu un logo nupcial, les vostres inicials…

 

4. Tovallons per casaments amb regal

Una estratègia és posar algun petit element decoratiu que pugui tenir utilitat a la vegada que fa referència al vostre enllaç. Per exemple, si és un casament a la platja, podeu posar una estrella de mar que després podran guardar pel seu bany, o un petit cactus per casaments rústics. Imaginació al poder!

 

Les possibilitats són realment infinites… Així que us deixem amb una galeria d’imatges perquè us inspireu amb el disseny que més us agradi.

 

tovallons originals

tovallons de paper

decoració taules

lloguer de taules i cadires

tovallons per casament a l'aire lliure

tovallons per casaments

decoració taules per casament

tovallons amb flors

organitzar casament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *