Muntatges de casaments: Una celebració al complet

Muntatges de casaments: una celebració única

A Actuality Carpas hem treballat en diferents muntatges de casaments. Per nosaltres, sempre és un plaer i vivim amb molta il·lusió cada celebració en la qual tenim la sort de participar. De fet, el passat cap de setmana vam tenir el plaer de poder crear un meravellós casament a l’hotel La Malcontenta, a Palamós. De la mà de Wedd Studio By Mireia Casas, es va estar treballant mesos abans per aconseguir crear la boda dels somnis de la Gina i en Nil, una parella que brillava amb llum pròpia.

Durant el previ i llarg procés d’elecció de material, mobiliari i decoració, vam oferir el millor assessorament i honestedat possible, dissenyant i creant tot el necessari a gust del nostre client. Finalment, a una setmana del gran dia, ens vam posar mans a l’obra. Teníem 5 dies per a construir tota una boda al complet: des de la zona de l’aperitiu a la gran carpa per al convit, un espai chill out i els sanitaris. Us expliquem com va anar tot el procés.

Muntatges de casaments: Una meravellosa celebració

Des de dilluns al matí a primera hora, el nostre equip de muntadors va arribar amb tot el material per a descarregar i començar per la part més laboriosa de totes: la carpa a Dues Aigües amb sostre de fusta.

La carpa pel convit

Es va iniciar tot el procés de muntatge començant pel terra amb la tarima de fusta. Seguidament es va instal·lar l’estructura de la carpa Dues aigües i es va cobrir el sostre amb lona folrant l’interior amb taulons de fusta. A continuació, es van crear els detalls de les encavallades de l’exterior, com si es tractés d’un graner o una casa rústica. Finalment només van quedar els últims detalls: afegir els laterals transparents, les cortines beix i les espectaculars chandeliers Marie Juliette. Podeu veure aquí el procés i el resultat final:

Decoració d’Options i disseny gràfic de Twice Design.

La zona d’aperitiu del casament

Per aquesta part, no va ser fins a l’últim dia al matí que es va decidir de muntar a l’exterior, ja que la pluja aguaitava des de feia dies, però finalment el temps ens va somriure i tot l’equip de Actuality Carpes ens vam posar mans a l’obra.

La zona de l’aperitiu es va realitzar al costat d’una magnífica piscina amb un gran espai de gespa al seu voltant.

A la part central es va instal·lar la barra circular de fusta. Es va cobrir amb una estructura de canyís per protegir les begudes del sol i de la mà de Montana el Taller, qui es va encarregar de tota la part floral, es va omplir al mig una gran copa amb ginestes.

Al voltant d’aquesta part central, es van afegir dues casetes rústiques per complementar les begudes i aperitius que venien de la mà de Jubany Events, igual que tot el convit. També es van afegir diverses taules de fusta natural i una altra zona de begudes que vam cobrir amb canyís.

Un chill out per casaments

Finalment per complementar tota aquesta zona i que els convidats poguessin menjar i parlar amb comoditat, es van habilitar tres zones de chill out. Dues d’elles, tenien una estructura de canyís i el chill out Aran, decorat amb grans coixins en colors neutres a conjunt amb els pufs.

L’altra zona es va fer amb el model Astril, just al costat de la piscina.  

La instal·lació de sanitaris

Finalment es van instal·lar dues carpes de sanitaris. Una per a la zona de la carpa i aperitiu, amb els tocadors Wengué per als cavallers i el Doble Wengué per a les dames, juntament amb les cabines Elegance. Com a decoració es van afegir unes butaques i una taula amb cistelles de tovalloles i productes d’higiene. A més perquè no faltés de res, hi havia perfums i alguns dolços.

L’altra carpa de sanitaris era per a la discoteca, que es realitzava dins de l’hotel, i es van utilitzar els tocadors Colonials i de nou les cabines Elegance.

Decoración

Després de tanta dedicació i treball, la Gina, la núvia, ens va dedicar unes paraules que per a nosaltres són el que ens omple de força i il·lusió per continuar treballant cada temporada encara més i millor:

Tot l’equip d’Actuality Carpas ens ha acompanyat des del principi en tot el procés de preparació del nostre casament de manera inmillorable: des del seu assessorament per a crear la carpa dels nostres somnis, adaptant-se als nostres gustos i preferències per a crear quelcom únic, des de l’àmplia oferta de mobiliari per a crear el millor espai d’aperitiu que puguéssim imaginar, així com per als espais de transició i els lavabos. També va ser molt positiva la capacitat d’adaptació i treball quan, a poques hores del casament i amb perspectives de mal temps, la bona disposició i flexibilitat van ser màximes.

Gràcies Gina, us desitgem el millor!!

Com veieu, a Actuality Carpas som especialistes en crear ambients únics i adaptats a les necessitats de cada espai. Tenint molt en compte els desitjos de cada parella, realitzem tot tipus de muntatges de casaments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.