Nova Carpa Empire State

Si fa uns dies ja us parlàvem que tindríem novetats a Actuality Carpes ara ja us podem desvelar quines són aquestes. Avui us presentem la nova carpa exclusiva d’Actuality Carpas, la carpa Empire State, inspirada en els gratacels de New York, i de la mateixa forma que a la capital de les capitals, la carpa Empire State només genera somriures i emocions.

D’exclusivitat mundial, creada i produïda íntegrament al nostre país pels nostres dissenyadors i testada durant mesos perquè finalment sigui un producte perfecte, la carpa Empire State ha estat pensada per satisfer a un públic amb classe que busca estil, distinció i exclusivitat.

Pel seu disseny transparent, sota la carpa Empire State es poden veure les estrelles i la lluna en una nit estelada, creant una màgia a l’entorn inigualable, irresistible per als clients més exigents o les núvies més perfeccionistes.
Inaugurada fa uns dies en un casament a Andorra, només cal veure la màgia que traspassa de les fotografies per saber que serà la seva pròxima elecció.

Si vol deixar en les mans més professionals el seu dia més especial, confiï amb Actuality Carpas, perquè Actuality Carpas és molt més que carpes.

 

carpa-empire-state-04carpa-empire-state-03
carpa-empire-state-01carpa-empire-state-02

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *