Paraigües per a casaments

lloguer de paraigües per a casaments

Un casament sota la pluja? No estar preparats pel mal temps o no haver previst possibles condicions meteorològiques adverses, pot convertir-se en un gran inconvenient en qualsevol celebració… Encara que… Això mai no ha estat un problema per Actuality Carpas! Som especialistes a crear esdeveniments, siguin quines siguin les condicions climatològiques que ens trobem i, en la nostra cerca constant de millorar els nostres serveis, hem iniciat un nou projecte:  El lloguer de paraigües per a casaments.

Un casament és una de les celebracions més importants i que es mantenen per sempre en el record. Ha de ser un dia preciós, inoblidable, sense preocupacions, còmode i agradable per a tots, tant pels convidats com pels nuvis. Per això, sempre recomanem estar ben previnguts i preparats per a qualsevol situació ambiental. Això, a vegades, requereix major preparació, encara que sempre resulta millor opció que deixar que l’atzar determini per nosaltres el nostre propi casament.

És per això que per aquells casaments on es pugui ocasionar pluja et recomanem el nostre nou servei de lloguer de paraigües per a casaments. Si tems que la pluja pot fer malbé el dia més especial de la teva vida nosaltres et donem la solució per casar-se amb pluja sense cap contratemps.

Recentment teníem un casament a Puigcerdà amb les wedding planners Neus Cirera i Lali Cabani. Dies abans de l’esdeveniment, la previsió de pluja era molt incerta, així que vam decidir optar per aplicar el pla B amb l’objectiu d’estar previnguts. Es va instal·lar com a carpa principal el model de la nostra carpa Dues Aigües, connectada amb un passadís a la carpa Tuareg per a l’aperitiu. Al final, l’esdeveniment va sortir a la perfecció tot hi haver ploure tant en el muntatge com durant l’esdeveniment.

Un muntatge ideal per a casaments sota la pluja

lloguer de carpes

carpes per a casaments

interior de la carpa tuareg

Per millorar els nostres serveis en esdeveniments i casaments amb pluja, oferim el servei de lloguer de fins a 600 paraigües a disposició dels convidats en cas de ser necessari.

Si veieu que hi ha probabilitats de ploure, penseu que és una molt bona idea llogar paraigües per als convidats. Aquests segurament amb les presses no hauran pensat en portar-lo o potser esperaran que l’espai ja estigui acondicionat per a qualsevol imprevist de pluja.

Si contracteu l’opció de lloguer de paraigües per la vostra boda o esdeveniment, els convidats us estaran eternament agraïts i vosaltres us podreu despreocupar totalment de la pluja.

Carpes per a casament amb pluja

Per a aquells casaments on les previsions de temps no són les ideals, és a dir que hi ha previsió de pluja o vent, però es vol continuar gaudint d’igual manera d’un casament a l’exterior, una de les millors opcions és optar per una carpa per a casament amb pluja. A Actuality Carpas, les nostres carpes estan perfectament condicionades per a qualsevol imprevist meteorològic, com per exemple, previsió de pluja. Estan equipades amb canalitzacions de recollida d’aigua perquè no entri dins de l’espai. Disposem de carpes amb cortines laterals transparents de PVC per poder continuar gaudint una vista panoràmica de l’exterior i oferim el servei d’instal·lació de tarimes fetes a partir de fustes nobles protegides amb una capa de vernís, perquè els convidats no s’embrutin els baixos dels vestits i les sabates en cas que l’herba estigui humida.

Com podeu veure, les nostres carpes estan perfectament equipades amb els millors materials perquè els convidats puguin gaudir de l’esdeveniment en un espai sec i net en cas que el mal temps no acompanyi.

paraigües per a bodes

Podràs contactar amb nosaltres via email a  info@actualitycarpas.es o comercial@actualitycarpas.es i via telèfon al 938 869 141 si necessites mésinformació sobre disponibilitat i preus del lloguer de paraigües per a casaments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *