Quant val llogar una carpa per a un casament?

quant val llogar una carpa per a un casament

Quan es valora la possibilitat d’instal·lar una carpa per a un casament, sigui per a celebrar la cerimònia o el banquet, una de les preguntes inicials que es plantegen la majoria de parelles és quant val llogar una carpa per a un casament. Al post d’avui, tractem de donar resposta a aquesta pregunta freqüent i t’expliquem tot el que has de tenir en compte abans de llogar una carpa per a un casament.

 Lloguer de carpes: Preus

D’entrada, si et preguntes quant val llogar una carpa per a un casament, has de tenir en compte que no es pot donar un preu concret, ja que la quantitat depèn de molts factors. A continuació, et detallem tot allò que es té en compte a l’hora de fixar el preu d’una carpa per a casament:

  • Mesures: Les mesures són un aspecte clau. Per calcular les dimensions ideals, principalment, cal que tinguis en compte el nombre de persones que assistiran al teu casament i l’ús que es donarà a l’espai.
  • Nombre de convidats: Com vam comentar en el punt anterior, el nombre de convidats determinarà, en gran part, el tipus de carpa que necessites i, en conseqüència, el seu preu. Per exemple, el preu de lloguer d’una carpa per a 50 persones, no serà el mateix que el d’una carpa per a 200 persones.

alquiler carpa precios

  • Model de carpa: El preu d’una carpa dependrà de la mesura i del nombre de convidats que hagi d’albergar, però també del seu disseny, de la seva estructura o del seu material de fabricació. Si vols més informació sobre els nostres diferents models de carpa, pots consultar el nostre apartat de lloguer de carpes.
  • Paviment: Depenent del tipus de terreny en què es realitzi l’esdeveniment, també serà necessari instal·lar algun tipus de sòl, així com esglaons o rampes. Els tipus de sòl per a carpes més utilitzats són les tarimes, les moquetes o el sisal.
  • Climatització: La climatització és clau perquè els teus convidats se sentin a gust. No passar fred a l’hivern, ni calor a l’estiu, és summament important.
  • Il·luminació: La il·luminació és un altre dels aspectes més importants a l’hora de crear un ambient confortable i bonic. És clau que la llum s’adapti perfectament als diferents moments i necessitats del dia.
  • Mobiliari i elements decoratius: A més de tots els aspectes anteriorment detallats i que fan referència al lloguer de la mateixa carpa, també hauràs de tenir en compte si cal afegir algun tipus de mobiliari o elements decoratius extra, com ara sofàs, butaques, taules, cadires, para-sols… Recorda que a Actuality Carpas, a més de poder llogar la carpa ideal pel teu casament, també trobaràs tot el que necessites per habilitar i dotar de significat qualsevol espai.

carpa beduina para bodaEn definitiva, com vam comentar, és difícil donar una xifra concreta, ja que s’han de valorar tots els aspectes anteriorment detallats. Evidentment, al post d’avui, hem parlat de les carpes per a casaments, però si et preguntes quant val llogar una carpa per a esdeveniments, el raonament és exactament el mateix.

 

Busques una carpa pel teu casament?

En cas que tinguis dubtes o vulguis saber quant val llogar una carpa pel teu casament o esdeveniment, pots contactar amb nosaltres o venir a visitar el nostre showroom sense compromís. Si ens indiques el model de carpa que t’interessa, quants convidats assistiran a l’esdeveniment i aproximadament l’espai que cal cobrir, podem preparar-te un pressupost a mida de les teves necessitats.

No ho dubtis més i contacta amb nosaltres per sol·licitar el teu pressupost!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.