Quin tipus de paviment de carpes és millor?

En dies de pluja, pensem amb quin tipus de paviment per carpes és millor? Moltes vegades, només tenim en compte quin model de carpa escollir perquè ens cobreixi bé, però tan important és cobrir-se de cap com de peus. Anem a esbrinar per què.

Pel paviment de carpes tenim diverses opcions i cada una d’elles té un propòsit diferent:

Tarimes per carpes

La tarima és l’opció més elegant, confortable i còmode. En opcions de pluja, és l’única opció que tenim, ja que aquesta queda una mica alçada del terra, permetent que l’aigua es filtri per sota d’ella i els convidats puguin caminar tranquil·lament per sobre d’ella. Imagineu-vos un terra de gespa o terra sense tarima, encara que la carpa el cobreixi, l’aigua podria entrar pels laterals i es filtraria, i al final es convertiria en un espai ple de fang i bassals.

Como podeu veure a la imatge de més avall, les nostres tarimes per carpes de fusta envernissada, queden espectaculars. Donen un aspecte molt més sofisticat, com si d’un saló de restaurant es tractes. Al material se li fa un manteniment cada temporada, perquè estigui sempre lluent per cada esdeveniment i brilli com mai abans.

Paviments per carpes

Moqueta i sisal

La moqueta permet poder escollir el color i fer-la a mida exacte. Dona un aspecte selecte i gràcies a que és anti-lliscant no haureu de preocupar-vos per res. Els convidats podran caminar tranquils sense por a entrebancar-se o embrutar-se les sabates o llargs vestits. També cal recalcar, que és una de les opcions més econòmiques.

Semblant a la moqueta, però de fibres naturals, tenim la moqueta de sisal, un paviment per carpes molt resistent a l’ús perfecte per espais molt transitats.

Moquetes per carpes

Sisal carpes

Ambdues opcions tenen els seus avantatges i el nostre equip us aconsellarà per saber quina solució encaixa més amb les vostres necessitats.

Demanan’s pressupost!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *