Recordant el dia de la boda

el-dia-del-casament

Avui tenim ganes de recordar aquells bonics dies, el dia de la boda tot i que ple de nervis, esperant que tot surti perfecte. Els dies previs a aquest gran esdeveniment tenim les emocions a flor de pell. Una vegada ha arribat el dia, encara tenim aquestes sensacions perquè no volem que res falli. Estem pendents de qualsevol petita cosa que pugui passar, però al final la felicitat dels nuvis i dels convidats ens contagien i veiem com tot surt més que perfecte.

La nostra feina requereix molta constància, il·lusió i implicació i això es veu reflectit en els notables resultats que aconseguim. Exemple d’això, en són els esdeveniments amb 13 by Pilar Barceló. Gràcies a ella hem col·laborat en desenes de casaments fent realitat els somnis de molts nuvis.
Avui, ens sentim plenament feliços de poder mostrar tots aquests bonics dies, ja sense nervis i on tot va ser esplèndid.

Records imborrables del dia de la boda

Us deixem amb el vídeo d’aquests moments esperant que sentiu la màgia que desprenien i recordeu el dia de la vostra boda:

Com sempre, recordeu que podeu visitar el nostre showroom per descobrir les nostres propostes pel vostre casament demanant cita prèvia trucant al 938 869 141 o al 605 999 592.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *