Sanitaris per casaments

DETALLS QUE ENAMOREN, BONES IDEES PER CASAMENTS

Per nosaltres les idees per casaments originals són el que marquen la diferència. De vegades no li donem importància a aquests petits detalls que formen part de qualsevol celebració. És important adonar-se que la funcionalitat dels lavabos al nostre esdeveniment és molt variada. Crear espais nets, amplis on els nostres convidats es trobin còmodes és primordial. Els nostres models de tocadors wengué creen ambients acollidors i exquisits, el joc de llums ambienten qualsevol lloc i les nostres llums Marie Juliette li donen aquest toc especial.

A aquestes imatges us mostrem un exemple de com es pot decorar un tocador de senyores i com s’amplia la seva funcionalitat fins i tot podent fer-se servir de vestidor. A Actuality Carpas disposem de diversos models de tocadors que s’adapten a l’estil del casament que vulgueu muntar. A la foto de més amunt, veieu aquest model de sofà romàntic ressalta per la seva elegància, línies simples combinen amb elements d’estil vintage per a nostàlgics que no renuncien a un casament modern amb un toc clàssic.

idees per casaments per banys

Esteu preparant el vostre casament i vols que estigui ple d’idees originals?

El nostre equip pot ajudar-te a realitzar les millors idees sorprenents per convertir la teva boda en un esdeveniment únic i original. No dubtis en contactar amb nosaltres i posar el teu casament a les nostres mans.

Si vols conèixer més idees, consulta el nostre post sobre idees per a casaments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *