Shooting #elgranconvite

Aquesta setmana volem mostrar-vos algunes de les imatges d’un shooting en el qual vam participar cedint el mobiliari i la il·luminació.  Titulat #elgranconvite, tenia com a fil argumental el mateix convit d’un casament únic. El projecte estava organitzat i dissenyat per l’empresa organitzadora d’esdeveniments Sucre i Paper. L’artista encarregat de realitzar les precioses fotografies que veureu a continuació va ser el fotògraf Edu Hernández i, si us heu quedat amb ganes de més, també us deixem un vídeo-resum de la jornada, realitzat per La Bamba Estudio.

L’escenari elegit per a la realització del projecte va ser la Colònia Russinyol, una antiga fàbrica de filats de Barcelona construïda l’any 1845. Com a curiositat, val a dir que la fàbrica va comptar, durant vàries dècades, amb un hoste singular: El cèlebre pintor modernista Santiago Russiñol. Avui dia, es tracta d’un espai dedicat a la realització d’esdeveniments culturals, empresarials, socials i privats.

L’espai, màgic i carregat d’història, va permetre donar al shooting un aire totalment distingit. Aquesta també va comptar amb els impressionants muntatges florals d’Ambflors; l’espectacular vaixella proporcionada per Cañigueral, mesas con esencia; l’apetitós càtering d’Àngels Càtering i el nostre mobiliari i il·luminació. El conjunt, com veureu a les fotos, va resultar ser la combinació perfecta per elaborar el teló de fons d’aquest shooting.

Pel que fa al vestuari i estilisme dels models, Sucre i Paper es va encarregar del masculí i Silkiss Barcelona del vestuari de les convidades. El vestit de la núvia que, com veureu, combinava la senzillesa amb l’elegància, era d’Etxart & Panno. Les sabates van ser facilitades per Mas 34 Shop.

Els tocs de distinció dels diferents looks presentats, van ser, sense cap dubte, els meravellosos accessoris. Els tocats de les convidades eren de Lito y Lola i el de la núvia, juntament amb els seus complements, de Verbena Madrid. La resta de joies eren de Frasquest Joiers i de Mimoh Joyas.

Per últim, cal destacar el natural maquillatge de Bokeh Makeup i els singulars pentinats de l’Acadèmia Casanova.

Us deixem un recull de les millors imatges! Quina us agrada més? 🙂

 

Shooting El Gran Convite

Shooting El Gran Convite

cupcackes

detall convidada

tocat convidada

decoració per a casaments

catering per a casaments

shooting casaments

looks convidades casament

shooting convidada

convidats nois

nuvís mobiliari actuality carpas

shooting núvia

shooting nuvís

shooting #elgranconvite

 

Idea | Disseny | Organització: @sucreipaper
Espai: @colonia_rusinol
Fotografia: @eduhdezfoto
Vídeo: @labamba.estudio
Càtering: @angelscatering.cat
Estilisme nois: @sucreipaper
Vestuari noies : @silkiss.barcelona
Vajilla: @canigueralmesasconesencia
Mobiliari: @actualitycarpas
Deco Floral : @ambflors
Vestido novia i convidada flors : @etxartpanno
Maquillatge: @bokehmakeup
Perruqueria: @academia_casanova
Tocats convidades: @litoylola
Tocat|complement novia: @verbenamadrid
Sabates: @mas34shop
Joies: @frasquetjoiers @mimohjoyas

 

MODELS:
@alexia_ivanova
@joanolive7
@Cristalcorporan_
@Mireclar
@Noypiaaa
@Sinthayhu_camps_mayordomo
@stherdomparra
@emmapujadas
@annabernabeeu
@carlalafuente

 

Per nosaltres, va ser un autèntic plaer poder participar en aquest projecte que, sense cap dubte, ha resultat un èxit. Si vosaltres també teniu projectes al cap i voleu realitzar alguna sessió de fotos, a Actuality Carpas disposem d’un ampli mobiliari per events. Consulteu el nostre catàleg i no dubteu en contactar-nos! Ens apassiona participar en aquest tipus de projectes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *