Tendències de casaments 2023

tendencias bodas 2023

Les tendències de casaments el 2023 són cada cop més innovadores. A continuació presentem un resum de l’última moda en casaments, tot allò que està impactant aquesta temporada.
Des de les celebracions a l’estil concert inspirades en festivals, la decoració en flors amb estils únics i colors del moment, l’artesania i, finalment, el vestit de la núvia que més està en tendència en casaments 2023.

Celebracions temàtiques i inspirades en festivals

Aquest any hi ha una transició dels casaments clàssics als casaments temàtics amb complements visuals. Es portaran els casaments i les tendències a l’estil de concerts des del minut u. Triomfaran els llums de neons, les boles de disc, els làsers, els pals LED, el fum de colors i els muntatges audiovisuals molt treballats i potents. Aquests elements són ideals per situar en carpes, i agilitzar-ne el muntatge i així aconseguir un aspecte festivaler. Podeu inspirar-vos amb els nostres focus i llums de festa i expandir les vostres idees.

Flors amb estil diferent entre les tendencies de casaments 2023

Pel que fa a les tendències de casaments en flors, es portaran les composicions desestructurades amb molt de brancatge, les gammes cromàtiques de verds en diversos tons, terracotes i blaus.
Cada cop són més les parelles que busquen un ram amb un estil únic, la gran majoria segueix apostant pels brancatges exagerats i causar un efecte sorprenent en la decoració.
També destaquen la col·locació de moltíssimes espelmes a taula, llums de models exòtics, tot per aconseguir aquest efecte en els convidats i una vetllada molt especial.

Artesania i materials naturals

Pel que fa als tèxtils, l’última tendència de casaments 2023, el lli en colors naturals. Deixarem enrere els estampats colorits, per jugar amb els colors neutres i les textures. Per donar aquest toc de color als casaments, es faran servir els centres de taula.

Bodes destí

Una altra tendència en casaments per a aquest 2023 són les wedding destinations o casaments destí. Aquestes consisteixen en la celebració de l’esdeveniment nupcial en una destinació diferent i convidant els familiars i amics més propers. Aquest tipus d´esdeveniment té una durada d´entre 3 i 5 dies i suposa una bona oportunitat per gaudir de la gastronomia, cultura i paisatges del lloc.

Vestits de núvia amb detalls inspirats en ballet i corsetería

Les novetats per a casaments en vestits estaran molt marcades per la influència del ballet i la dansa clàssica. A la confecció dels vestits de núvia, trobarem des de faldilles, tutú fins a escots tipus leotard. També s’incorporen a aquests dissenys llaços i cintes cridaneres, que combinades amb paletes de color rosa ballarina, revestiran les núvies d’elegància i modernitat, però combinada amb l’essència clàssica d’aquesta pràctica en tendències i casaments.

Carpes en tendència casaments 2023

I si parlem de carpes aquest any marcaran la diferència, no només pels seus dissenys i formes, sinó per la seva capacitat per transportar-nos a un altre lloc. Faran del teu casament una celebració increïble i inoblidable, un ambient de diversió per a familiars i amics. Destacaran sobretot els models Wave of Luxury i Dos Aigües.

Experts en casaments i tendències

A ActualityCarpas podem ajudar-vos a dissenyar les vostres noces de somni. Disposem de més de 20 anys de trajectòria organitzant enllaços amb temàtiques molt variades. Si esteu planejant casar-vos aquest any i voleu dissenyar el vostre enllaç amb algunes de les tendències de casaments de 2023. Heu arribat al lloc indicat. Podeu contactar amb nosaltres perquè us puguem oferir una solució a mida de les vostres necessitats. Estarem encantats de fer els vostres desitjos realitat.

Si us ha agradat aquest post, us recomanem el següent sobre Elopement Wedding.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *