Top 5 de carpes originals per a casaments

carpas originales para bodas

Cada vegada apareixen més empreses de carpes per casaments i events, però els models de carpes sempre han estat molt semblants. Al principi la majoria de carpes eren totes blanques, no hi havia colors ni varietat en models, però a Actuality Carpas sempre hem treballat per inovar i crear propostes diferents de carpes originals per a casaments.

Depenent del tipus de celebració, necessitareu carpes més petites i intimes o grans i espectaculars. Els colors també poden variar, amb tons més suaus i tradicionals o colors cridaners i distintius. És important per tant comptar amb una varietat en models i colors de carpes perquè cada client pugui escollir entre un ampli ventall de possibilitats, segons les necessitats individuals.

Us presentem el top 5 de les nostres carpes originals i diferents per a casaments per sorprendre en els vostres esdeveniments i celebracions:

 

Carpes Tipi Suite i Tipi Room

Innovant en el disseny i el luxe, la nostra proposta de carpa tipus Tipis busca la comoditat i el confort dins d’un espai efímer pensat per complaure a aquells més exigents. La Tipi Suite està pensada per nits romàntiques en parella i la Tipi Room per acollir diversos convidats, sigui en llits individuals o de matrimoni. Tots els complements que se li afegeixen, com les tauletes de nit i el capçal de llit, són de disseny propi artesanal. No en trobareu dos iguals.

Catàleg carpes Tipi Suite i Tipi Room.

Interior Tipi Room

 

Carpa Tipi Tent Tatanka

Continuant amb l’estètica de les Tipis, aquest model de carpa és més informal i pot servir per marcar un racó especial de la festa. Per exemple, pot servir per zona de chill out o fins i tot per la zona de discoteca. Hi ha tantes alternatives com la imaginació permeti. Amb una àmplia zona circular, té capacitat de fins a 30 persones.

Carpa Tipi Tent

 

Carpa Wave of Luxury

Aquest disseny millorat de la típica carpa a Dues Aigües, és perfecte per esdeveniments distingits, amb classe i glamur. Totalment en transparent, és una carpa perfecte per casaments de tarda-nit, doncs amb una bona il·luminació el resultat serà realment esplèndid. Les carpes transparents solen ser les més demandades, degut a la seva neutralitat i que combinen perfectament amb qualsevol espai, però sobretot guanyen en entorns on vulguem gaudir de l’exterior.

Carpa Wave of Luxury exterior

 

Carpa Empire State

Es tracta d’un disseny de carpa únic i exclusiu d’Actuality Carpas. Creada pel fundador de l’empresa, busca l’originalitat i diferenciar-se de la resta de carpes amb estructures sempre tan similars. El seu nom es deu a la inspiració per crear aquest sostre acabat amb punxa com el mític Empire State Building de Nova York. A més, el seu interior es pot il·luminar, creant així un efecte de llums com les nits de la gran poma.

 

Carpa Tuareg

El seu estil exòtic s’allunya de la imatge que tenim d’una carpa. És perfecta per celebracions distingides, on es busqui crear un clima acollidor i natural. Aquesta carpa es pot fabricar a mida, amb la possibilitat de variar l’altura i la forma segons les necessitats i adaptant-se a tota classe de terrenys.

 

A més dels models exposats, tenim molts altres models de carpes com l’Egipte, la Indonèsia, Dues Aigües o Monta Fàcil.

Podeu veure tots els tipus de carpes al nostre apartat de Lloguer de Carpes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *