Un recopilatori d’idees per a bodes

idees per a bodes

Arriba un moment en la vida d’una parella en què un íntim desig comença a bategar dins dels seus cors. Per a alguns, aquest moment arriba quan coneixen a la persona amb la qual volen passar la resta de la seva vida, també hi ha qui somia en això des de sempre, fins i tot, hi ha qui no arriba a sentir mai aquesta necessitat … Afortunadament, avui dia hem sobrepassat moltes barreres i deixat enrere certs convencionalismes. Podem viure l’amor de la manera que realment ens faci feliç. Hi ha tantes maneres d’estimar com persones al món i, des Actuality Carpes, veiem com aquesta realitat es reflecteix en cada casament en què tenim la sort de participar. Cada enllaç és únic, perquè cada parella és única. Veiem diàriament parelles que busquen la inspiració, idees per a bodes, que facin del seu dia un record únic i inoblidable.

Per experiència, sabem que no és fàcil organitzar un casament. En els moments previs a contreure matrimoni, és habitual veure’s sumit en la incertesa, envoltat de dubtes i, fins i tot, de por a prendre una decisió precipitada. Si us trobeu en aquesta cruïlla, us recomanem que us relaxeu. La solució es troba en vosaltres mateixos. Només es tracta de trobar allò que realment us enamori i s’adapti als vostres somnis.

La manca d’inspiració és un dels problemes amb què es troben moltes parelles. En diverses ocasions, des del bloc de Actuality Carpes us hem donat algunes originals idees per a casaments, però com sol ser un tema recurrent, avui hem volgut recopilar totes les idees que hem anat compartint.

 

Idees originals per a bodes

Avui dia, qualsevol tipus de casament és possible. Per això, si no trobeu el lloc ideal, no us convenç el que us ofereix o teniu un espai en ment, tot i que creieu que no s’adapta a les vostres necessitats, podeu optar per construir tot allò que imagineu. A Actuality Carpes tenim tot tipus de carpes, mobiliari i decoració, zones chill out, sanitaris, paviments, climatització, il·luminació… Si us voleu inspirar, us recomanem llegir el nostre post sobre detalls que enamoren.

 

Bodes temàtiques

Si fugiu de les bodes tradicionals i busqueu organitzar una celebració única, que us representi i que resulti totalment inoblidable, podeu optar per organitzar un casament temàtic. En el nostre post sobre idees per a casaments temàtics trobareu celebracions que us sorprendran i… Qui sap? Potser trobeu el casament dels vostres somnis.

 

Bodes de nit

El gran avantatge dels casaments de nit és la seva atmosfera romàntica i amb glamour, a més de comptar amb un major temps de preparació prèvia durant el dia. No descarteu aquesta opció si esteu pensant en casar-vos a la temporada estival, primaveral o de tardor. Podeu consultar el nostre post sobre idees i consells per a casaments de nit.

 

Idees per a bodes d’or i de plata

De vegades només ens centrem en parlar, organitzar i dissenyar casaments i ens deixem de banda altres celebracions molt importants, com és el cas de les noces de plata i d’or. Si sou dels que voleu celebrar aquest moment tan bonic amb els vostres éssers estimats, consulteu les nostres idees per a casaments de plata i or, són molt fàcils d’aplicar i us ajudaran a començar a organitzar-ho tot.

 

Fires de casaments

Finalment, volíem recordar-vos que un dels millors llocs per trobar la inspiració és, evidentment, en una mostra o fira de noces. Al llarg de l’any, se celebren diferents esdeveniments que segur que us són de molta utilitat. Feu una ullada al post que vam realitzar recentment sobre les diferents mostres i fires de noces que se celebren aquest any.

 

…I, arribats a aquest punt, només ens queda desitjar-vos molta sort en la recerca i realització del casament dels vostres somnis. Ja veureu com, finalment, el vostre dia es converteix en inoblidable i únic, per què sereu vosaltres mateixos i el vostre amor els que aconseguireu fer-ho inigualable.

A Actuality Carpas quedem a la vostra disposició. No dubteu a contactar amb nosaltres! I si ja heu realitzat la vostra boda temàtica o voleu compartir amb nosaltres idees per a casaments, deixeu-nos la vostra experiència en comentaris!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *