Visita el nostre showroom

Showroom

Anar de showroom s’està convertint en una activitat cada vegada més popular. Tot i que el sector de la moda és el que més utilitat li ha donat, cada vegada s’ha estès més a àrees de mobiliari i decoració, i per això des d’Actuality Carpas no podíem ser menys!

Què és un showroom?

Segurament t’estaràs preguntant: “Què és un showroom exactament?” Doncs bàsicament es tracta d’espais oberts en què dissenyadors i fabricants exposen les seves col·leccions per vendre i donar-les a conèixer als seus compradors. Però el showroom d’Actuality Carpas, ubicat a Vic (C /de Rupit, 22), és molt més que això. Es tracta d’una experiència única.

Hi trobareu gran part dels nostres productes: carpes, sofàs, taules, llums, parades, cadires, catifes, objectes decoratius La majoria són peces úniques i elaborades de manera artesanal. Però no només això. També podreu relaxar-vos i gaudir de les meravelloses vistes (que de ben segur que no us deixaran indiferents) prenent un te o un cafè. Podrem xerrar de les vostres inquietuds. Us atendrem de manera personalitzada, us assessorarem per aconseguir crear un esdeveniment o casament original i farem realitat tots els vostres desitjos.

A més, perquè encara tingueu més ganes de venir a veure’ns, us mostrem una petita degustació del que us espera. El nostre showroom us inspirarà i us ajudarà a trobar idees per a casaments o esdeveniments diferents a qualsevol altre que s’hagi fet abans.

 

Visiteu el showroom d’Actuality Carpas!


Esperem la vostra visita!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *