lloguer de CARPES

Actuality Carpas és una de les empreses líders en lloguer de carpes. Disposem d’una àmplia selecció dels millors models, la majoria de creació pròpia. En aquesta pàgina podreu trobar des de carpes plegables fins a impressionants estructures. Podem oferir diferents tipus de carpes tradicionals, com les carpes beduïnes o d’estil egipci, però també altres opcions més avantguardistes com la carpa Empire State, una de les nostres creacions úniques.

A més, podràs triar entre diversos tons de colors, optar per una carpa transparent o, fins i tot, combinar diferents estils, formes i tonalitats.

Per què instal·lar carpes en el vostre casament o esdeveniment? 

Sovint, les carpes semblen això que ningú no té en compte fins a dues setmanes abans de l’esdeveniment per previsió de pluja. Quan passa, normalment a darrer moment tot són presses. Altres vegades, la pluja sorprèn els nuvis durant el dia més important de les seves vides. En aquell moment, tot s’ensorra i sembla que el que s’organitza durant tants i tants mesos no serveix per a res. Amb aquests exemples, volem recalcar que és important tenir sempre un pla B, però les carpes no només es fan servir quan els fenòmens atmosfèrics ens juguen una mala passada. Les carpes també tenen la funció de decorar i acollir tots els convidats perquè puguin sentir que estan en un lloc privilegiat. En aquest sentit, el més important és que s’adaptin a l’entorn, sense restar-li protagonisme, sinó acompanyant-lo.

Les millor carpes en lloguer les trobaràs a Actuality Carpas

Decidir-se pel lloguer de carpes és un clar encert, ja que aporten confort i calidesa. Si sou dels que teniu molt clar que no us agraden les carpes, heu de saber que amb la gran quantitat d’elements que s’hi poden afegir (una bona il·luminació, plantes i flors, cortines…) arribareu a oblidar que és una carpa. Fes una ullada a la nostra pàgina web per conèixer totes les opcions en decoració de carpes que et podem oferir. Si ho prefereixes, també pots contactar amb nosaltres sense cap mena de compromís.

Recordeu que per aconseguir crear l’ambient desitjat, és molt important acudir a una empresa que compti amb una gran varietat de tipus de carpes, per tal de poder escollir la més idònia. Tenir en compte les característiques de l’espai, la decoració de l’esdeveniment o el nombre d’assistents serà clau a l’hora d’escollir aquella carpa que s’adapti perfectament a les vostres necessitats i gustos. En aquest sentit, és evident que no és suficient qualsevol carpa.

Des d’Actuality Carpas, especialistes en carpes des de fa 18 anys, us oferim una àmplia varietat de possibilitats perquè trieu la que més s’adapti als vostres gustos i necessitats. A més, la majoria dels nostres productes, incloses les nostres carpes, són de creació pròpia. Així que si somies crear un esdeveniment únic, original, elegant i distintiu, aquest és el teu lloc. A Actuality Carpas trobaràs just el que estàs buscant.