CARPES DUES AIGÜES

carpa a dues aigües

Esteu buscant carpes a dues aigües per als vostres esdeveniments més especials? A Actuality Carpas, oferim un servei integral de lloguer de carpes dues aigües, perfecte per a casaments, aniversaris, fires, exposicions i celebracions especials. Consulteu el nostre catàleg per trobar l’opció que millor encaixi amb la vostra celebració!

Amb un disseny exterior tradicional, es caracteritza per la seva amplitud interior, augmentant així la seva capacitat per acollir numerables assistents o convidats, en un espai totalment diàfan sense columnes al seu interior. En blanc és ideal per organitzar fires, conferències, rodes de premsa o exposicions. En transparent, crea aquest ambient màgic per a casaments, permetent adaptar-se al seu entorn.

Lloguer de carpes a dues aigües

A Actuality Carpas ens especialitzem en el lloguer de carpes per a esdeveniments i celebracions. Les carpes a dues aigües són altament demandades per la seva capacitat per proporcionar un gran espai cobert a l’aire lliure, ideals per albergar un ampli nombre de convidats.

Oferim una àmplia gamma de carpes a dues aigües, des de models completament oberts fins a opcions tancades, amb la possibilitat d’equipar-les amb tarimes i climatització adaptada a qualsevol època de l’any i a les necessitats de cada esdeveniment.

Les carpes a dues aigües són perfectes per albergar una àmplia diversitat de celebracions, brindant espais amplis i diàfans amb una protecció excel·lent contra les inclemències climàtiques.

Les millors carpes transparents a dues aigües per a esdeveniments 

Les nostres carpes transparents a dues aigües gaudeixen d’un disseny exterior tradicional i es caracteritzen per la seva amplitud interior, ideals per acollir nombrosos convidats en un espai diàfan sense columnes.

Els nostres models de carpes transparents a dues aigües són perfectes per allotjar fires, conferències o exposicions. Ideals per crear un ambient màgic per celebrar-hi casaments i aniversaris, adaptant-se a l’entorn.

Fabricades amb estructures d’alumini i peces d’acer, són resistents a vents fins a 100 km/h i suporten una capa de neu de fins a 4 cm/m2. Les nostres lones de polièster recobert de PVC són ignífugues, resistents als raigs UV ia la pluja, segellades amb soldadura d’alta freqüència.

La millor solució per a ampliar espais: Les carpes a dues aigües 

A Actuality Carpas, oferim un servei integral de lloguer de carpes a dues aigües per celebrar des de casaments fins a fires i esdeveniments empresarials. Tenim la solució perfecta per a vosaltres. Us acompanyem des del disseny fins al muntatge i desmuntatge de la instal·lació, perquè la vostra celebració sigui un èxit total.

No dubteu a contactar amb nosaltres perquè us puguem oferir una solució a mida de les vostres necessitats!