CARPA EGIPTE

Carpa a quatre aigües Egipte

Descobriu les nostres carpes a quatre aigües inspirades en l’Egipte: una excel·lent alternativa per crear espais càlids i acollidors inspirats en les piràmides de l’antic Egipte. El seu disseny sofisticat i versàtil és ideal per a qualsevol esdeveniment, transformant cada ocasió en una experiència memorable amb Actuality Carpes.

Carpa amb coberta a quatre aigües per a esdeveniments

Les nostres carpes amb coberta a quatre aigües d’Egipte estan disponibles en una àmplia gamma de colors i mides que es poden combinar entre els laterals i el sostre.

Carpes de base quadrada de qualitat, fabricades amb una estructura d’acer i peces d’alumini, resistents a vents de fins a 80 km/h i a superfícies cobertes per un gruix de neu de fins a 4 cm/m2.

A més, la lona de la carpa d’Egipte, gràcies al seu acabat “cleangard”, és un disseny molt higiènic i impermeable. En ocasions de pluja, és una opció encertada, ja que s’instal·la un canal perquè filtri l’aigua i amb el sistema de climatització adequat, els vostres convidats se sentiran tan còmodes com a casa.

Carpa amb sostre a quatre aigües per a casaments

Les nostres carpes amb sostre a quatre aigües d’Egipte són una excel·lent alternativa per celebrar casaments i esdeveniments especials a l’aire lliure.

Es poden crear diverses estructures per dissenyar espais modulars de gran diversitat, adaptant-se a les necessitats de cada esdeveniment.

A més, la nostra àmplia gamma d’opcions i materials ens permet realitzar instal·lacions completament personalitzables perquè estiguin totalment adaptades als vostres gustos i necessitats.

Amb la decoració adequada, seran el lloc ideal per celebrar recepcions, banquets i cerimònies. I amb l’entarimat i les instal·lacions pertinents estaran preparades per acollir tots els vostres convidats sense problemes.

Servei de lloguer de carpes a quatre aigües per a les celebracions més especials

Descobriu el nostre servei exclusiu de lloguer de carpes a quatre aigües per celebrar tots els vostres esdeveniments més especials. Contacteu amb nosaltres ara perquè puguem dissenyar una solució a mida de les vostres necessitats! Oferim un servei integral en què cobrim des de l’assessorament inicial, el desplaçament, a més del muntatge i el desmuntatge de la instal·lació perquè tot surti perfecte el dia de la vostra celebració.