TIPI ROOM & TIPI SUITE​

TIPI ROOM & SUITE Per GLAMPING

La Tipi Suite i la Tipi Room són les nostres opcions per dormir a l’aire lliure al més pur estil glamping.

La Tipi Suite inclou un llit de matrimoni i la Tipi Room ofereix llits individuals o bé 4 habitacions separades amb cortines, amb llit doble a cadascuna.

Ambdues disposen d’una decoració i mobiliari pensat per crear una harmonia i un ambient càlid i relaxant.

A més, oferim serveis com calefacció, aire condicionat, lavabos o dutxes.

Lloguer de carpes glamping

Gràcies al nostre espectacular Tipi Suite i Tipi Room, podreu triar el vostre lloc preferit en plena natura i passar-hi la nit, sense necessitat d’hotels ni cases, un lloc només per a vosaltres, amics o familiars. Les podeu utilitzar per fer de la petició de mà un moment íntim i romàntic, per celebrar una bridal party amb les amigues, per fer un brunch, per passar una nit de glàmping o allotjar els vostres convidats i que se senten com en un hotel de luxe. Per a tot el que vosaltres decidiu.

Amb els seus dissenys moderns alhora que clàssics i elegants, poden ser aptes per a tota mena de gustos i estils, tot adaptant-nos sempre a les necessitats dels nostres clients. A més, estan creades amb materials d’alta qualitat i tota la decoració i mobiliari és de fabricació artesanal pròpia. També es pot canviar el mobiliari per crear un espai chill out o un petit àpat.

Si preferiu passar una nit diferent, oferim una experiència única on poder gaudir de les estrelles sota la comoditat i la intimitat que ofereixen aquests models exclusius Tipi Room i Tipi Suite.

Sota petició, també oferim tota mena de complements perquè no tingueu cap preocupació. Des d’una ampolla de cava, una capsa de bombons o una decoració romàntica fins a un minibar de consum lliure. Tindreu tots els serveis addicionals que vulgueu triar.