TIPI ROOM & TIPI SUITE​

TIPI ROOM & TIPI SUITE​

TIPI ROOM & SUITE PER A GLAMPING

La Tipi Suite i la Tipi Room són les nostres opcions per a dormir a l’aire lliure al més pur estil glamping.

La Tipi Suite inclou un llit de matrimoni i la Tipi Room ofereix llits individuals o bé 4 habitacions separades amb cortines que inlcouen un llit doble per a cadascuna.

Totes dues tenen una decoració i mobiliari pensat per crear una harmonia i un ambient càlid i relaxant.

A més, oferim serveis com calefació, aire condicionat, sanitaris o dutxes.

LLOGUER DE CARPES glamping

Gràcies a les nostres espectaculars Tipi Suite i Tipi Room podreu escollir el vostre lloc favorit en plena natura i passar-hi la nit, sense necessitat d’hotels ni cases, un lloc només per a vosaltres, amics o familiars. Podreu fer-la servir per fer de la petició de mà un moment íntim i romàntic, per celebrar una bridal party amb les amigues, per fer un brunch, per passar una nit de glamping, o allotjar els vostres convidats i que se sentin com en un hotel de luxe . Per tot el que vosaltres decidiu.

Amb els seus dissenys moderns alhora que clàssics i elegants, poden ser aptes per a tot tipus de gustos i estils, tot i que sempre adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients. A més, estan creades amb materials d’alta qualitat i tota la decoració i mobiliari és de fabricació artesanal pròpia. També es pot canviar el mobiliari per crear un espai chill out o un petit àpat.

Si preferiu passar una nit diferent, oferim una experiència única on poder gaudir de les estrelles sota la comoditat i la intimitat que ofereixen aquests models exclusius Tipi Room & Tipi Suite.

Sota petició, també oferim tot tipus de complements perquè no us hagueu de preocupar de res. Des d’una ampolla de cava, una capsa de bombons o una decoració romàntica fins a un minibar de lliure consumició. Tindreu tots els serveis addicionals que vulgueu escollir.