Carpa pavelló Wave of Luxury

Carpa pavelló onada

La nostra carpa pavelló Wave of Luxury, inspirada en les onades del mar, és una solució ideal per allotjar un gran nombre de convidats i és perfecta per celebrar esdeveniments tant diürns com nocturns. Amb la nostra carpa pavelló transparent Wave of Luxury, podreu gaudir d’un espai elegant i sofisticat per experimentar una celebració d’ensomni.

 

Carpa tipus pavelló transparent per a esdeveniments

Les carpes tipus pavelló transparent són una excel·lent opció per albergar una àmplia varietat d’esdeveniments, des de fires, casaments fins a presentacions de productes… El seu disseny permet disposar d’un gran espai lliure, diàfan, molt versàtil i fàcil de decorar i adaptar segons les necessitats de cada celebració. A més, la seva estructura permet penjar llums i decoracions sense inconvenients per crear l’ambient desitjat.

La nostra carpa tipus pavelló Wave of Luxury es diferencia de les carpes transparents a dues aigües per la seva singular coberta, amb una forma sinusoide, que recorda les onades del mar, fonent-se orgànicament a l’horitzó.

Carpa pavelló transparent Wave of Luxury per a casaments

Si esteu buscant una carpa de lona transparent oberta, el nostre disseny de carpa pavelló Wave of Luxury és una excel·lent alternativa per continuar gaudint dels espais exteriors i estar coberts alhora. Fabricada en una estructura amb peces d’acer, és resistent a vents de fins a 100 km/h i és apta per a superfícies cobertes per un gruix de neu de fins a 4 cm/m2. La seva lona és de polièster recobert de PVC, amb tractament ignífug, resistent als raigs UV i també a la pluja.

La seva estructura principal és segellada mitjançant soldadura d’alta freqüència. A més, amb l’entarimat adequat, es pot transformar al saló de casaments a l’aire lliure perfecte, on els convidats puguin gaudir tranquil·lament sense preocupar-se de les inclemències temporals.

Servei integral de lloguer de carpes i pavellons

A Actuality Carpas podreu trobar el nostre servei integral de lloguer de carpes i pavellons per a esdeveniments i celebracions especials. Ens encarreguem del disseny, el muntatge i el desmuntatge de la carpa seleccionada a la localització escollida. A més, disposem d’una àmplia varietat d’accessoris i elements decoratius per personalitzar l’espai segons les necessitats de cada esdeveniment. No ho dubteu més i contacteu amb nosaltres perquè puguem avaluar el vostre cas i brindar-vos la solució que estàs buscant! Us garantim un servei integral i professional.