ESTUFES · MÀSTERS · VENTILADORS · PINGÜINS

Equips de climatització

Lloguer d'equips de climatització

A Actuality Carpes, sabem que la climatització és essencial per garantir la comoditat dels vostres convidats en qualsevol esdeveniment. El nostre complet servei de lloguer d’equips de climatització està dissenyat perquè gaudiu d’una temperatura agradable sense importar si fa calor o fred.

Climatització per a esdeveniments

A Actuality Carpes, som experts en l’organització i gestió de casaments i esdeveniments especials. Entenem quant de fonamental és que els vostres convidats gaudeixin de la celebració sense preocupacions. La climatització adequada és un element clau perquè tot surti rodó. Comptem amb una àmplia gamma de solucions de climatització per a esdeveniments, des d’equips d’aire condicionat per a ocasions especials fins a sistemes de calefacció i calefactors.

Les nostres solucions de climatització inclouen equips tant per a interiors com per exteriors. Des de solucions que poden formar part de la decoració, com ara estufes de bolet i ventiladors a peu dret, fins a sistemes de calefacció i aire condicionat integrats, ventiladors de sostre i estufes mòbils. Fins i tot disposem de carpes climatitzades per gaudir d’una experiència completa!

Lloguer de carpes climatitzades

Si esteu planejant un esdeveniment en una carpa, us oferim el nostre servei integral de lloguer de carpes climatitzades. Aquesta és una excel·lent alternativa per gaudir d’esdeveniments a l’aire lliure sense preocupar-vos pel fred o la calor. El nostre catàleg inclou una àmplia varietat de carpes perfectament adaptables a les condicions climàtiques del lloc. Una solució completa perquè gaudiu del vostre dia especial sense preocupacions.

Servei integral de lloguer de climatització al millor preu

A Actuality Carpes, oferim un servei integral de lloguer de solucions de climatització a un preu altament competitiu al mercat. Des d’aires condicionats portàtils, ventiladors, calefaccions integrades, fins a estufes i llums d’exterior, tenim tot el que necessiteu per mantenir-vos còmodes durant tota la celebració. No dubteu a contactar amb nosaltres per valorar les vostres necessitats i oferir-vos una solució personalitzada. Us ajudarem a garantir la comoditat dels vostres convidats i que gaudiu del vostre esdeveniment sense preocupacions!