lloguer il·luminació

A Actuality Carpas som especialistes en il·luminar i decorar espais únics. És per això que si esteu cercant el millor servei de lloguer d’il·luminació, heu arribat al lloc indicat. Disposem de tota mena de llums per ambientar qualsevol tipus d’espai i ocasió.

Il·luminació per a casaments i esdeveniments

A Actuality Carpas podràs trobar la millor il·luminació per a casaments i esdeveniments. Entre el nostre catàleg, trobareu una àmplia varietat d’opcions per decorar i il·luminar el vostre casament o qualsevol altre tipus d’esdeveniment segons les vostres expectatives i demandes.

Al nostre catàleg de lloguer d’il·luminació, disposem dels Chandeliers de cristall que necessiteu per donar-li aquest aire elegant i sofisticat al vostre casament o esdeveniment. Ideals per col·locar i penjar en grans carpes i els salons més distingits.

Les Garlandes de Llums i Llums de Fades vénen en tires de llums. S’agrupen aquí les garlandes de llums, amb els models de Llums de revetlla i les Small Light, totes són tires de bombetes. També les tires de llums LED o Llums de Fades.

A les Llums de fibres naturals trobem les làmpades Canya de Bali, les Llums Llamm i la làmpada Canya de Bambú.

Els Focus i Llums de Festa són ideals per a les noces nocturnes o esdeveniments especials més festius i animats, disposem de múltiples opcions per gaudir la nit fins a l’alba. Al nostre servei de lloguer d’il·luminació per a casaments disposem de focus de colors ideals per ambientar exteriors d’una manera pràctica i elegant, boles de disc per a les nits de festeig i fins i tot llums ultraviolats.

També disposem d´un ampli catàleg de llums de sostre ideals per ambientar i decorar qualsevol tipus d´espai. Cadascuna amb les seves característiques particulars i nom propi: Paskya, Corda d’Espart, Pantalla, After, Aranya, Cèrcol, Minipage i Tubular.

Per acabar però no menys importants, trobem les làmpades de taula decoratives, el complement ideal per a qualsevol decoració.

Lloguer de llums per a esdeveniments

El nostre servei de lloguer d’il·luminació també està pensat per a qualsevol tipus de celebració o esdeveniment especial, ja pot ser un aniversari, esdeveniments empresarials, esdeveniments musicals, esdeveniments esportius, espectacles… No dubteu en contactar amb el nostre equip perquè puguem ajudar-vos a dissenyar i escollir la il·luminació ideal per al vostre esdeveniment.

Servei integral de lloguer d’il·luminació per a esdeveniments especials 

A Actuality Carpas, som experts en oferir un servei integral de lloguer d’il·luminació per a casaments i esdeveniments. El nostre equip professional disposa d’una extensa experiència en muntar i desmuntar la il·luminació in situ amb totes les garanties de disposar de tots els aspectes i detalls importants llestos i a punt per a la celebració. Si estàs planejant algun tipus de celebració o esdeveniment, no dubtis en contactar-nos per oferir-te la millor solució en il·luminació per a casaments i esdeveniments.