focus i llums per a festa

Focus i llums festives

Per als casaments nocturns o esdeveniments especials més festius i animats, disposem de múltiples opcions per gaudir de la nit fins a l’alba. Al nostre servei de lloguer d’il·luminació per a casaments disposem de focus de colors ideals per ambientar exteriors d’una manera pràctica i elegant. També disposem de boles de disco per a les nits de festeig. I fins i tot disposem de llums ultraviolades que aportaran un toc molt alternatiu a l’esdeveniment.

Focus i llums per a festa

Els focus i els llums de festa són un element imprescindible en qualsevol celebració. Són el toc que ajuda a crear un ambient i una atmosfera agradable, acollidora, festiva o romàntica que qualsevol festa necessita. Si esteu planejant qualsevol tipus de celebració, afegiu-hi un toc màgic amb el servei de lloguer de focus i llums per a festa d’Actuality Carpas.

Llums per a festes i celebracions

Una bona celebració de nit, no es fa només amb bona música,  també desprèn el seu encant gràcies a una il·luminació cuidada i en acord. Per això, a Actuality Carpas, estem a la vostre disposició per oferir-vos les millors solucions i fer que la vostre festa sigui única i especial.

Disposem d’una gran varietat de llums per a festes i celebracions per aportar l’ambientació que cada esdeveniment necessita, ja sigui per a la celebració d’un casament, un aniversari, per a aniversaris de bodes, esdeveniments empresarials o festes temàtiques. Amb l’ajuda d’un bon set d’il·luminació adequat, els vostres convidats es podran submergir de ple en l’ambient de festeig i diversió.

Si estàs planejant col·locar una pista de ball al teu esdeveniment, uns focus de festa no poden faltar! Són l’element estrella de les celebracions nocturnes que, juntament amb una bona música, aportaran un ambient molt més dinàmic, divertit i immersiu. Els vostres convidats no es quedaran indiferents davant d’una escenografia ben executada!

Llums de colors per a festes

En una festa a l’aire lliure, ja sigui en un jardí o en un pati, no hi poden faltar els llums de colors que aportin un toc de personalitat a l’ambient i a la decoració. Disposem de llums que combinen diferents colors, com ara tons blaus, verds, vermellosos, grocs… perfectes perquè l’ambient sigui molt més alegre i colorit, gairebé com en una discoteca o un festival musical! Entre el nostre catàleg de lloguer de focus i llums per a festes podràs trobar des de fanalets, garlandes, focus, espelmes, llums, boles de discoteca fins a llums de neó i moltes altres més solucions personalitzades segons les teves expectatives i necessitats. Expliqueu-nos com us agradaria que fos la vostre celebració i el nostre equip s’encarregarà de fer-ho realitat per a vosaltres. 

Lloguer de focus i llums per a festes 

A Actuality Carpas som especialistes en el lloguer de material i en l’organització d’esdeveniments de tota mena. No dubtis a fer una ullada al nostre catàleg de llums perquè puguis trobar tot el que la teva celebració necessita. Contacta amb nosaltres perquè puguem oferir-vos la millor solució per a la vostre festa. Us oferim un servei integral: ens encarreguem des de la gestió fins al muntatge final i cuidarem de cada detall perquè la teva celebració sigui tal com t’ho has imaginat.