làmpades de fibres naturals

Artesania i cistelleria

Descobreix a Actuality Carpes la nostra exclusiva selecció de làmpades de fibres naturals per crear ambients càlids als teus esdeveniments. Les nostres làmpades de sostre de fibres naturals destaquen per la seva bellesa orgànica i ecològica. 

Elaborades amb materials com ara el bambú, el ratant, el jute i la ràfia, no sols és una solució perfecta per il·luminar, sinó que també per afegir un toc distintiu i natural per tots els ambients. 

Dissenys molt versàtils i adaptables per decorar qualsevol espai, ja sigui per ambientar una carpa, una pèrgola, un saló d’esdeveniments, jardins i molt més. 

Llums de sostre de fibres naturals per crear ambient màgic per al teu casament o celebració especial

Si esteu buscant crear un ambient càlid i acollidor al vostre casament o celebració especial, les nostres llums de sostre de fibres naturals són l’opció ideal. A Actuality Carpes disposem d’una selecció exclusiva de llums de fibres naturals de diferents mides, acabats i formes. Disposem del disseny que millor s’adapta a les vostres necessitats i exigències que deixen passar la llum a través del seu trenat, creant una atmosfera autèntica. En el nostre catàleg podreu trobar les nostres làmpades de fibres naturals Eiffel, Pigall, Notre Dame, Conxa, Esfera, Llàgrima, Ploma i les ja conegudes Canyes de Bali, les Llums Llamm i la llum Canya de Bambú.

Ja sigui que busqueu llums de fibres naturals, ovalades, esfèriques, còniques, en forma de flor, cilíndriques, de cistell, en definitiva tenim el que necessiteu per fer del vostre casament un esdeveniment romàntic, acollidor i agradable.

Les nostres llums de fibres naturals combinen un estil ètnic i mediterrani, sent una alternativa respectuosa amb el medi ambient. A més, són compatibles amb bombetes LED per a una il·luminació sostenible i d’estalvi energètic.

Servei integral de lloguer de llums per a esdeveniments

A Actuality Carpes trobareu el millor servei de lloguer de llums per a esdeveniments. Oferim un servei integral en el qual acompanyem els nostres clients en tot el procés, des del disseny, el muntatge i el desmuntatge. El nostre equip de professionals estarà a la vostra entera disposició per fer realitat les vostres expectatives en el vostre dia més assenyalat. Il·lumineu els vostres moments especials amb estil i responsabilitat ambiental amb Actuality Carpes.