lÀMPADES DE SOSTRE

Dissenys únics

Aquí trobarem tot tipus de models de làmpades de sostre. Cadascuna amb les seves característiques particulars i nom propi: Paskya, Corda d’Espart, Pantalla, After, Aranya, Cèrcol, Minipage i Tubular.

Destaquem la làmpada Paskya Queen, branques de llum. És la gran reina de les Paskya. La seva estructura recorda imita les branques d’arbre. Ideal per a carpes transparents i nits estrellades. Amb 62 pots d’espelma la seva llum és tènue, dolça i molt agradable.

Lloguer de làmpades per a casaments i esdeveniments

Amb el servei de lloguer de llums per a casaments i esdeveniments de Actuality Carpas, podràs gaudir de la il·luminació que necessites per ambientar la teva celebració.

Lloguer de làmpades per a casaments

La il·luminació és un dels elements més importants per a qualsevol tipus de celebració. No només ajuda a fer que els espais estiguin ben il·luminats, sinó que també contribueix a crear l’ambient i la personalitat de l’esdeveniment amb el to desitjat. Una bona elecció en la il·luminació ajudarà a crear espais únics, sobretot si és una celebració nocturna. Amb el servei de lloguer de llums per a casaments i esdeveniments de Actuality Carpas, t’ajudarem a crear la màgia i la personalitat que cerques per al teu casament o esdeveniment. Ja sigui per gaudir d’un ambient romàntic i proper, per crear una il·luminació cridanera i festiva o per il·luminar correctament un esdeveniment corporatiu, nosaltres ho farem per tu!

Lloguer de làmpades per a esdeveniments especials

Entre el nostre catàleg de lloguer d’il·luminació, trobaràs una gran varietat de làmpades de sostre ideals per col·locar en sostres o carpes de tota mena amb les que podreu il·luminar qualsevol racó amb l’encant i la personalitat desitjada per a la vostre celebració. Disposem d’un ampli catàleg de lloguer de làmpades per a esdeveniments i casaments on trobaràs: làmpades amb pantalla, làmpades amb focus, làmpades vintage, làmpades modernes, làmpades de sostre… Tot per aconseguir la il·luminació perfecta i fer de la teva celebració un esdeveniment encara més especial . Disposem d’un equip tècnic professional i eficient que s’encarregarà que la il·luminació del vostre casament o esdeveniment estigui a punt i tu no us hagis de preocupar per res més que de gaudir de la vostra celebració. Contacta amb nosaltres perquè puguem dissenyar una solució a mida de les teves necessitats. Estarem encantats d’atendre’t!