GARlAnDES DE LLUMS I LLUMS DE FADES

Tires de bombetes i LED

En aquest apartat trobem tots aquells llums que vénen en tires de llums. S’agrupen aquí les garlandes de llums, amb els models de Llums de revetlla i les Small Light, totes són tires de bombetes. També les tires de llums LED o Llums de Fades. Les Llums de Verbena, es caracteritzen per les seves bombetes clàssiques, a diferència de la bombeta llagrimal de les Small Light. Aquests dos models es poden muntar amb màstils de fusta, en ziga-zaga o en forma de carrusel, o bé penjar-les en carpes o altres estructures. Les Llums de Fades són un model molt versàtil, aconsegueix dissenys d’il·luminació molt diferents segons la seva disposició i arranjament.

Lloguer de garlandes de llums

Si pensem en garlandes, segurament ens vénen al cap les típiques llums de Nadal, però el cert és que les garlandes de llums són una alternativa perfecta per decorar qualsevol tipus de celebració, ja que aporten un toc de fantasia i elegància a qualsevol ambient.

Garlandes decoratives

Les garlandes de llums són una opció acollidora i elegant per a qualsevol ocasió, perfectes per afegir un toc retro i càlid a qualsevol espai, tant en interiors com en exteriors. Amb el servei de lloguer de garlandes de llums de Actuality Carpas t’ajudarem a aportar un aire més romàntic o festiu al teu esdeveniment o celebració.

Les garlandes de llums són un element decoratiu molt versàtil i funcional. Poden servir com a decoració per a qualsevol tipus de festa, ja sigui per a casaments, aniversaris, festes temàtiques, celebracions, esdeveniments especials… Les garlandes decoratives aportaran l’ambient que qualsevol festa necessita.

Garlandes de llums exteriors

Les garlandes de llums donen molt de joc a la decoració tant interior com exterior, atès que són molt versàtils i funcionals. Són ideals com llums exteriors a l’estiu oa l’hivern. Afegeixen un toc acollidor a la foscor de la nit, aportant màgia i calidesa a qualsevol escenari. Les garlandes de llums per a exterior poden col·locar-se de moltes maneres en diferents, com per exemple, amb l’ajuda d’un pal inspirat en les llums de revetles, penjades al voltant de les copes o els troncs dels arbres, a forma de caminet de llums de fades, a tall de cortina, vorejant portes i finestres, en caiguda a la paret…

Garlandes amb llums LED

A Actuality Carpas, podràs llogar garlandes amb llums LED o de bombetes incandescents. Les garlandes amb llums LED són òptimes per parets i sostres i per aquells romàntics i nostàlgics, que volen donar un aire estiuenc al seu esdeveniment, les garlandes amb bombetes incandescents són perfectes. Els vostres convidats se submergiran de ple a la vostre celebració!

Lloguer de llums per a festa

Si cerqueu garlandes de llums per a festes, a Actuality Carpas podràs gaudir del nostre servei de lloguer de garlandes de llums perquè la vostre celebració sigui encara més especial. Us ajudarem a crear l’ambient que necessiteu, ja sigui acollidor i tranquil o molt més dinàmic i festiu. Comuniqueu-nos la vostre idea i nosaltres us ajudarem a fer-la realitat! Contacta amb nosaltres i us oferirem una solució a mida de les vostres necessitats.