Lloguer de làmpades d'aranya per casaments i esdeveniments

Lloguer de làmpades d'aranya

Transforma el teu esdeveniment en un oasi d’elegància i sofisticació amb les nostres exquisides làmpades d’aranya. Cerques afegir un toc romàntic i únic al teu casament o esdeveniment especial? Has arribat al lloc adequat!

Làmpades d’aranya modernes

A Actuality Carpes, t’oferim una àmplia selecció de làmpades d’aranya modernes per ambientar qualsevol mena d’espai, ja sigui una carpa, una sala d’esdeveniments o un entorn a l’aire lliure. El nostre catàleg de làmpades d’aranya inclou models inspirats en la majestuositat de les llums de cristall de Bohèmia, com ara Marie Juliette, Madeleine, Dutti i Vintage.

Les nostres làmpades d’aranya de cristall de Bohèmia es distingeixen per les seves dimensions imponents i les seves formes definides per la caiguda de les tires de cristalls brillants. La llum Chandler de cristall Marie Juliette és un clàssic intemporal, disponible en versions amb 8 o 15 braços, mentre que el model de catifa de cristall penjant Madeleine, en forma de cercle o de gota, ofereix una il·luminació dinàmica i elegant. Per la seva banda, el model Dutti, similar al Madeleine però amb formes arrodonides i còniques, i el model Vintage, una opció més compacta, completen la nostra oferta de làmpades d’aranya modernes.

Lloguer d’il·luminació per a esdeveniments i casaments

Estàs planejant un casament o esdeveniment especial? Descobreix la nostra selecció de llums de sostre per a llogar, dissenyades per recrear els escenaris de somni que sempre has imaginat. El nostre equip professional de muntatge s’encarregarà de convertir els teus somnis en realitat, proporcionant la màxima elegància en qualsevol entorn. Amb l’ajuda d’Actuality Carpes, el teu esdeveniment serà inoblidable. Contacta amb nosaltres avui mateix per començar a fer realitat les teves idees!