MOBILIARI i DECORACIÓ

A Actuality Carpas, disposem d’un servei integral de lloguer de mobiliari per celebrar esdeveniments de tota mena i mida. Fes-li una ullada al nostre catàleg de serveis de lloguer i troba tot el que necessites perquè la teva celebració sigui tot un èxit.

La nostra gran experiència al sector ens permet treballar amb total professionalitat i brindar les millors solucions segons les demandes dels nostres clients. Oferim un tracte totalment personal i proper per organitzar qualsevol celebració complint les expectatives dels amfitrions i dels convidats.

Entre el nostre ampli servei de lloguer de mobiliari trobaràs: Barres per a begudes, lloguer de cadires i taules, lloguer de carrets per a esdeveniments, mobiliari de lloguer i lloguer de decoració.

Lloguer de mobiliari

A Actuality Carpas, disposem d’un servei integral de lloguer de mobiliari per celebrar esdeveniments de tota mena i mida. Fes-li una ullada al nostre catàleg de serveis de lloguer i troba tot el que necessites perquè la teva celebració sigui tot un èxit.

Lloguer de mobiliari per a casaments

La nostra gran experiència al sector ens permet treballar amb total professionalitat i brindar les millors solucions segons les demandes dels nostres clients. Oferim un tracte totalment personal i proper per organitzar qualsevol celebració complint les expectatives dels amfitrions i dels convidats. Entre el nostre ampli servei de lloguer de mobiliari trobaràs:

Barres de begudes per a esdeveniments

Al nostre servei de lloguer de mobiliari per a esdeveniments, podràs sol·licitar una barra de begudes per a esdeveniments ben equipada, un element que no pot faltar en cap casament i un altre tipus de celebració, com per exemple, un aniversari, una festa de jubilació, un sopar de nadal, un aniversari… A Actuality Carpas, trobaràs barres de begudes per a esdeveniments d’allò més originals i autèntics per fer de la teva celebració una experiència única entre els teus convidats.

Lloguer de taules i cadires 

Al voltant d’una taula és on tenen lloc la majoria dels esdeveniments més importants. És per això que, amb el nostre servei de lloguer de mobiliari, també podràs contractar el lloguer de taules i cadires amb què habilitar un espai còmode i especial perquè els convidats puguin degustar un bon banquet mentre gaudeixen d’una companyia excel·lent.

Lloguer de carretons per a esdeveniments

Si el que cerques és que el teu esdeveniment sigui únic i es diferenciï de la resta, amb el nostre servei de lloguer de carretons per a esdeveniments, donaràs aquest toc especial que necessites a la teva celebració. Amb el nostre servei de lloguer de mobiliari, podràs disposar de diferents parades de menjar i beguda que faran de l’esdeveniment un espai molt més dinàmic i relaxat, a més d’oferir als convidats una àmplia varietat d’opcions per escollir les seves preferències. Disposar d’un carretó de gelats, un carretó de crispetes, un lloc de vins o de formatges, serà tot un èxit.

Mobiliari de lloguer 

Entre el nostre catàleg, també trobaràs mobiliari variat per llogar i posar a punt el teu esdeveniment. Disposem de sofàs, cadires i tamborets per crear els espais de chill out i descansos que ajudaran a oferir un ambient relaxat i acollidor. Per als esdeveniments més sofisticats, disposem de sofàs de disseny i mobiliari modern. També trobaràs dissenys més rústics, vintage i romàntics. No dubtis a fer un cop d’ull a la nostra selecció de productes i troba el que millor encaixi amb el teu casament o celebració especial.

Lloguer de decoració

A Actuality Carpas, posem a la teva disposició el lloguer de decoració totalment personalitzat i amb dissenys únics amb què podràs ambientar d’una manera única i autèntica la teva celebració. Disposem d’un ampli repertori d’objectes de decoració, llums, canelobres, flors, espelmes, gerros, llums…

Lloguer de mobiliari per a esdeveniments

A Actuality Carpas disposem d’un ampli catàleg de mobiliari per a esdeveniments amb què podràs personalitzar i organitzar qualsevol tipus de celebració de manera autèntica i original. Contacta amb el nostre equip perquè puguem dissenyar una solució a mida a les teves necessitats i exigències.