LLoguer de taules

PER A GUSTOS, TAULES

Esteu buscant l’alternativa més còmoda per celebrar el banquet del vostre casament, esdeveniment o celebració? A Actuality Carpes podeu gaudir del nostre servei integral de lloguer de taules. Poseu-vos en contacte amb nosaltres sense cap mena de compromís i us oferirem una solució personalitzada segons les vostres necessitats.

 

Les nostres taules tenen tota l’elegància i presència que qualsevol mena d’esdeveniment necessita per diferenciar-se de la resta de celebracions, ja sigui per oferir serveis de càtering, presentacions de productes, àpats i recepcions de casaments, bufets, etc. No dubteu a consultar el nostre catàleg per trobar l’opció que millor s’ajusti a la vostra celebració.

Taules de lloguer per esdeveniments

Les nostres taules de lloguer es poden col·locar a l’aire lliure: en jardins, terrasses i patis. També a l’interior, com a carpes, pavellons, sales de menjador… A més, disposem d’una àmplia gamma de solucions que es poden adaptar al terreny i als usos i necessitats de cada esdeveniment.

Al nostre catàleg, disposem d’una gran varietat de taules de tota mena i mida. Podeu llogar des de taules auxiliars, taules rectangulars, taules rodones, taules quadrades, dissenyades per a acollir el nombre desitjat de convidats .

Lloguer de taules i cadires per esdeveniments

Poseu-vos en contacte amb el nostre equip i expliqueu-nos més sobre la vostra celebració o esdeveniment. Us assessorarem amb la millor solució del nostre servei de lloguer de taules per esdeveniments, perquè tot surti perfecte.

A més de les taules, us recomanem fer un cop d’ull al nostre catàleg de cadires per llogar amb les quals completar el mobiliari de la vostra celebració o esdeveniment. Comptem amb diversos conjunts de taules i cadires perfectes per a qualsevol ocasió. Recordeu que, quan contracteu els nostres serveis, transportem, muntem i desmuntem les taules i cadires on sigui que les necessiteu.

Per a més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres o demaneu cita per visitar el nostre showroom, on trobareu diverses solucions amb les quals inspirar-vos.