TARIMES · PISTES DE BALL · ESCENARIS · ESGLAONS · RAMPES · MOQUETES · PASSADISSOS

tarimes per a esdeveniments

TREPITJANT FORT

A Actuality Carpes, sabem que els detalls són la clau per fer que el vostre casament o esdeveniment sigui inoblidable. Per això, us oferim un servei integral de lloguer de tarimes per a esdeveniments que transformarà la vostra celebració en un moment únic. Des de tarimes per a escenaris fins a pistes de ball espectaculars i catifes personalitzables, tenim tot el que necessiteu per fer que el vostre esdeveniment sigui un èxit.

Dins del nostre servei de lloguer de tarimes per esdeveniments trobareu: 

Disposem d’una àmplia varietat de tarimes per a esdeveniments a l’aire lliure i per a carpes. Les nostres solucions no només són una alternativa ideal per a la decoració de la vostra celebració, sinó que també són essencials per resoldre desnivells al terreny i proporcionar una superfície ferma i seca, sense importar les condicions climàtiques.

  • Pistes de ball per a casaments

Què seria d’una festa sense una pista de ball? Les nostres pistes de ball per a casaments són la solució que necessiteu perquè la vostra celebració sigui única. Oferim una àmplia varietat d’opcions, des de pistes de ball de metacrilat blanc o transparents amb llums LED per a una festa moderna fins a pistes de ball de fusta per a un toc elegant i acollidor. El vostre primer ball de nuvis serà inoblidable!

  • Tarimes

Descobriu el luxe a cada esdeveniment amb les nostres exclusives tarimes de metacrilat. La transparència cristal·lina d’aquest material avantguardista eleva instantàniament l’estètica de qualsevol espai, com ara piscines i estanys, creant una experiència visual única. Sigui per a una cerimònia de casament o un esdeveniment corporatiu, les nostres plataformes transparents són l’elecció perfecta per a aquells que busquen destacar amb estil. Lleugeresa, resistència i un toc modern es combinen per oferir una plataforma única que transformarà el vostre esdeveniment en una experiència inoblidable.

  • Catifes per a esdeveniments

A Actuality Carpes, també oferim una àmplia varietat de catifes per a esdeveniments personalitzables en termes de mida i color. Sigui quina sigui la mida o la longitud de l’espai, tenim la capacitat de fer realitat totes les vostres idees. Disposem des de catifes clàssiques fins a catifes de fibres naturals i sisal. Us garantim que trobareu l’opció perfecta per afegir un toc modern, clàssic, casolà, rústic o campestre al vostre esdeveniment.

  • Escales i rampes

No us preocupeu si el vostre esdeveniment requereix accés a diferents nivells. A Actuality Carpes, també disposem de solucions en escales i rampes que s’integren perfectament en qualsevol estructura. Garantim la seguretat i la comoditat dels vostres convidats.

Servei integral de lloguer d’ escenaris

També podreu elevar els vostres esdeveniments amb el nostre servei exclusiu de lloguer d’escenaris. Solucions dissenyades per destacar en esdeveniments especials, corporatius, comercials, musicals, exposicions i més. Els nostres escenaris, grades i plataformes són l’elecció perfecta per crear un ambient únic. De molt fàcil instal·lació en espais oberts i tancats, totalment personalitzables per adaptar-se a les vostres preferències. Els nostres escenaris de lloguer compleixen les exigències i els requisits de seguretat, garantim que cada detall sigui impecable.

Lloguer de tarimes per a esdeveniments al millor preu

A Actuality Carpes, trobareu el millor servei de lloguer de tarimes per a esdeveniments a preus molt competitius. En la nostra selecció de catifes, pistes de ball, tarimes i escales, trobareu la solució perfecta per solucionar les necessitats del vostre casament, aniversari, celebració especial… El nostre servei inclou el desplaçament dels materials, el muntatge i desmuntatge de la solució de paviment que trieu.

Estem compromesos a fer que la vostra celebració sigui tot el que desitgeu. Us oferim la solució que millor s’adapti a vosaltres i a les vostres necessitats.