la borda del pi andorra

En aquest muntatge treballem en equip amb La borda del Pi i Catering Sauleda per a una bonica parella de nuvis, per tal d’aconseguir una experiència inoblidable el dia del casament.

 

Aquest casament va ser molt especial per la seva ubicació a alta muntanya. Els casaments a la muntanya, o Mountain Destination Weddings destaquen pels seus paisatges immensos, on la natura és la protagonista. En aquest cas van poder gaudir de les vistes dels Pirineus nevats d’Andorra, un paisatge privilegiat i de gran magnitud.

 

Pel saló, es van optar per les carpes Egipte amb laterals transparents per fusionar-se amb l’entorn. Les carpes transparents permeten que la carpa projecti el seu entorn, creant un espai màgic. Es va instal·lar terra de tarima de fusta per donar aquest toc elegant i acollidor. Es van penjar les làmpades model aranya amb vegetació natural per a la il·luminació de l’espai i es va muntar un escenari de música amb llums de disc a la zona de la tarima per obtenir un ambient de discoteca. A més, situem màsters d’aire calent per fer més agradable la vetllada a la carpa, gaudint així d’un clima òptim. També s’hi va afegir un passadís per unir la borda amb el saló de la carpa.

 

Per als sanitaris, es va muntar una carpa model Ottawa de color pedra jaspi amb cabines luxe per a dames i cavallers amb un tocador colonial.

 

Una gran elecció de material per a un casament icònic a la muntanya amb un clima molt fresc per a aquesta temporada.