PARA-SOLS I pÈrgolEs

La climatologia ja no serà un problema per organitzar els vostres esdeveniments a l’aire lliure gràcies a les nostres ombres d’estiu. Ombres de gran qualitat per cuidar els nostres convidats. Tenim para-sols rodons i quadrats, pèrgoles de canyís, pèrgoles de jute, pèrgoles de tela i pèrgoles de lona blanca per satisfer tots els gustos i veles d’ombra.

Lloguer de para-sols

Estàs buscant la millor solució per oferir ombra als teus convidats? A Actuality Carpas podràs gaudir del nostre servei de lloguer de para-sols per a casaments i esdeveniments al millor preu. Para-sols dissenyats per oferir una ombra agradable els dies més calorosos.

 

Lloguer de para-sols per a esdeveniments

Els casaments i esdeveniments a l’exterior, sens dubte es gaudeixen molt més durant l’època de la primavera i l’estiu. Però també és molt important prendre precaucions davant de les altes temperatures i oferir als convidats zones arrecerades perquè puguin gaudir del bon temps sense cap temor de passar calor o patir una insolació.

A Actuality Carpas podràs trobar una àmplia varietat de para-sols per llogar de diferents formes, dissenys i materials, entre els quals escollir que millor s’adaptin al teu casament o esdeveniment. Els nostres para-sols són la solució perfecta que estàs buscant per a casaments, aniversaris, aniversaris, festes de graduació, a més d’esdeveniments empresarials, banquets, entre d’altres celebracions a l’aire lliure.

Amb els nostres para-sols podràs evitar la calor, la insolació i l’enlluernament als teus convidats. També són una excel·lent opció per col·locar al costat de barres de begudes i parades de menjar, a zones chillout, per a la recepció i la cerimònia, per a la zona del banquet, per decorar l’espai… En definitiva, els nostres para-sols gaudeixen de gran versatilitat per combatre les inclemències climàtiques els dies més calorosos.

Al nostre catàleg trobaràs para-sols de gran qualitat, molt resistents i fabricats amb teles que permeten bloquejar el sol sense inconvenients i que projecten una agradable ombra en exteriors. A més, podràs escollir entre diferents models perquè tots els detalls del teu esdeveniment estiguin ben cuidats.

Lloguer de ombrel·les per a esdeveniments

Amb el lloguer de para-sols per a esdeveniments de Actuality Carpas podràs gaudir de la teva celebració a l’aire lliure a jardins, terrasses i patis sense contratemps. Els nostres para-sols i para-sols seran el teu millor aliat per a les teves celebracions a la primavera o estiu.

Contacta’ns perquè puguem ajudar-te a escollir la millor opció per al teu casament o esdeveniment.