TARIMES · PISTES DE BALL · ESCENARIS · ESGLAONS · RAMPES · MOQUETES · PASSADISSOS

PAVIMENTS

TREPITJANT FORT

En observar les característiques del terreny del nostre esdeveniment, la circulació dels convidats i les circumstàncies climatològiques, entre d’altres, podrem identificar quin tipus de paviments seran els més adequats.

Tarimes, pistes de ball, escenaris, esglaons, rampes, moquetes i passadissos, a Actuality Carpas oferim tot tipus de lloguer de paviments per a casaments i esdeveniments. Més avall us expliquem els nostres tipus de paviments i les seves característiques.

LLOGUER DE TARIMES

Podrem situar una tarima en cas que el terreny no sigui totalment pla per anivellar-lo. En opcions de pluja, és primordial comptar-hi. D’altra manera, en terrenys de terra o herba la pluja podria convertir l’esdeveniment en un autèntic caos de fang. També muntem tarimes per a piscines, tarimes per a exposicions, passarel·les i escenaris.

 

Disposem de diversos tipus de tarima per a lloguer de pista de ball. De metacrilat transparent o blanc, que permet una il·luminació de la superfície. Una altra opció és una clàssica tarima envernissada de fusta amb estructura metàl·lica com a pista de ball per als més clàssics.

 

Per facilitar l’accés a les nostres carpes, podem habilitar unes escales o una rampa. A més, això permet poder muntar carpes en zones de desnivell sense cap tipus de problema.

 

Una molt bona opció per donar un toc de calor a l’esdeveniment és habilitar un terra de moqueta. Es pot cobrir tota la superfície del saló o crear un passadís cap a l’altar. El nostre servei de lloguer de moqueta ofereix moquetes antilliscants que s’adapten a qualsevol estil i espai gràcies a la personalització de les seves mides i color. D’altra banda, si es prefereix alguna cosa més càlida, es pot optar pel lloguer de moqueta de sisal de fibres naturals. És molt resistent a l’ús, amb la qual cosa resulta ideal per a zones molt transitades. També disposem de terra d’herba artificial.