Joey King Steven Piet

Actuality Carpas en el casament Joey King Steven Piet a Mallorca

El casament de Joey King Steven Piet va ser una commemoració que va ressonar més enllà del compromís amorós de la parella, un autèntic espectacle de disseny i elegància. Situada a l’emblemàtica Fortalesa de Mallorca, aquesta celebració ha estat un dels esdeveniments més destacats de l’any. La renombrada revista Vogue es va fer ressò de la majestuositat de l’ocasió. A les pàgines van brillar les pèrgoles de fusta i les carpes de pluja que vam tenir l’honor de muntar.

Unint Forces amb Alison Bryan Destinations & Jaiak Balears

L’èxit d’un esdeveniment de tal magnitud no recau en un sol proveïdor, sinó en l’harmonia i la col·laboració entre diversos experts. Vam tenir el privilegi de treballar mà a mà amb Alison Bryan Destinations i també Jaiak Balears. Un servei d’organització de casaments destacat conegut per la seva meticulosa atenció al detall i la seva habilitat per transformar visions en realitat. El seu equip va garantir que cada aspecte del casament fluís a la perfecció, i juntament amb ells, vam aconseguir crear un ambient que va encantar a cadascun dels presents.

Dissenyant l’Escenari Perfecte: Pèrgoles de fusta

Amb la direcció d’Alison Bryan Destinations, vam dissenyar pèrgoles de fusta que complementaven la robustesa i l’encant històric de la fortalesa. I que amb el disseny floral de PUTNAM DESIGNS (putnam-designs.com) van aconseguir crear un ambient espectacular perquè el càtering de Fosh pogués lluir-se. Amb l’afegit de les nostres carpes de pluja, que oferien un resguard elegant i funcional. Cada estructura es va convertir en una peça clau perquè els convidats de Joey King & Steven Piet gaudissin de l’esdeveniment amb total comoditat, sense perdre el contacte amb el paisatge idíl·lic de la Fortalesa de Mallorca.

Reconeixement en la revista Vogue

Al següent enllaç podreu llegir l’article sencer: La boda de Joey King y Steven Piet en Mallorca: ‘El Gran Gatsby’ con un toque español | Vogue España

Ser destacats a la revista Vogue és una validació de l’alt calibre de feina que oferim. La revista, amb el seu criteri impecable, va presentar imatges de la mà de Norman & Blake | Luxury Wedding Photographers (normanandblake.com) de les nostres estructures. Mostrant al món la qualitat i la bellesa del que aconseguim.

Casament Joey King Steven Piet: Una celebració per a recordar

Estem profundament agraïts a Joe i Steven per confiar en nosaltres pel seu dia tan especial. Juntament amb Alison Bryan Destinations i Jaiak Balears, ens enorgulleix haver contribuït a un esdeveniment que, estem segurs, quedarà com un dels casaments més icònics de l’any.

Els desitgem a Joey King i Steven Piet una vida junts plena de moments tan màgics com el casament a Mallorca!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *