sanitaris portàtils de luxe

Banys d’alta gamma per oferir un servei diferent als convidats en ocasions i celebracions especials. Troba aquí els sanitaris portàtils de luxe que s’integren perfectament en qualsevol tipus d’esdeveniment!

Banys portàtils de luxe

Si la teva celebració té lloc a l’aire lliure i és difícil disposar de sanitaris permanents, la millor alternativa per resoldre aquest inconvenient és amb l’ajuda de sanitaris portàtils de luxe. Que disposin de tot el necessari perquè els convidats es sentin com a casa, gaudint d’una opció higiènica, elegant i eficient, ideal per satisfer qualsevol necessitat i en qualsevol lloc, tant al camp com a la costa.

A Actuality Carpas estarem encantats d’oferir-te el servei de lloguer de sanitaris portàtils de luxe de qualitat al millor preu perquè res li falti al teu esdeveniment i surti a la perfecció.

Mobiliari de bany de luxe per a esdeveniments

A Actuality Carpas som apassionats del luxe, l’elegància i el bon gust en tots els detalls i aspectes d’una celebració, ja sigui en casaments, aniversaris, aniversaris o esdeveniments corporatius… Per això, els nostres serveis de lloguer i organització d’esdeveniments s’estenen fins i tot als sanitaris, un element imprescindible per oferir la privacitat que necessiten els convidats. Un espai perquè els cavallers i les dames disposin de total privacitat, ja sigui per retocar-se el maquillatge o per descansar de l’energia i el bullici de l’esdeveniment.

Entre el nostre mobiliari de banys de luxe per a esdeveniments podràs trobar:

  • Tauletes de tocador
  • Cabines
  • Llavamans
  • Sanitaris
  • I molt més!

Lloguer de sanitaris portàtils de luxe

Oferim un servei integral de lloguer de sanitaris portàtils de luxe. El nostre equip s’encarregarà del trasllat, el muntatge, el manteniment i el desmuntatge dels sanitaris de luxe allà on sigui necessari.

Garantim la màxima eficiència i elegància dels nostres banys portàtils de luxe durant tot el servei perquè res entorpeixi la teva celebració.

No dubtis en contactar-nos per poder oferir-te una solució personalitzada a les teves necessitats.