Decoració per a casament civil

Com aconseguir una decoració de casament civil senzilla? Com es pot encarar la decoració de l’altar o la decoració de la cerimònia? Quins són els millors adorns de casament civil? Descobreix en aquest post les claus de la decoració per a casament civil.

Cada cop són més les parelles que decideixen casar-se mitjançant una cerimònia civil, en aquest post us donem alguns consells perquè la vostra decoració per a casament civil sigui tot un èxit i correspongui amb els vostres somnis i desitjos. Tindrem en compte la decoració del Welcome o benvinguda, l’altar o estructura per a la cerimònia, el passadís i els seients per als nuvis i les cadires dels convidats a més de complements com els pètals de rosa per felicitar la parella.

Welcome

La benvinguda és un espai dedicat als nostres convidats, un racó per rebre’ls i potser oferir-los algun detall. És molt comú, a la decoració de casament civil, situar un cartell amb un lettering donant la benvinguda i indicant els noms de la parella. Aquests solen acompanyar-se de decoració com rams de flors, plantes en testos, espelmes, fanalets, algun moble auxiliar… es poden situar moltes combinacions diferents per seguir amb l’estil general del casament.

Decoració per a la cerimònia civil

Per donar-li un toc més de joia a la cerimònia podem donar-li color amb adorns de casament civil. Podem decorant les cadires amb flors, llaços o teles. A més, afegir les bossetes amb pètals de rosa o confetis diversos, en facilitarà l’ús. També als passadissos, podem afegir flors, cistelles decoratives i garlandes, entre altres opcions per combinar i potenciar la nostra decoració per a casament civil.

Decoración altar boda civil

Per a una decoració casament civil senzilla, un altar senzill. En tindrem prou amb una mesteta ben decorada i els seients per als nuvis i padrins.
Si volem un altar més elaborat, podem col·locar un arc o una estructura base on afegir flors i decoracions diverses. També mobiliari com un sofà, pufs o tamborets amb una taula auxiliar i adorns de casament civil diversos.

Photocall

Encara en una decoració per a un casament civil senzill, no hi pot faltar un espai decorat per immortalitzar el dia amb la nostra família i amics. Photocalls de portes antigues, quadres gegants, cortines, parets de llibres, parets de flors, amb mobiliari… Tipus de photocalls n’hi ha tants com colors al món. Per aquest motiu haureu de buscar el què més s’adapti al vostre gust.A Actuality disposem d’un catàleg ample on podràs trobar la decoració per a casament civil que estàs buscant per ambientar aquest dia tan important. Si necessiteu ajuda per decorar un casament civil, no dubteu a contactar amb nosaltres perquè us puguem ajudar a fer el vostre dia encara més especial.
Si us ha interessat aquest post, estem segurs que aquest sobre manualitats per a casaments també us agradarà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *