CLàsSICS

FORMALITAT I ELEGÀNCIA

Els Chill Out clàssics es caracteritzen pel seu aspecte formal i elegant. De gran presència són ideals per a qualsevol esdeveniment d’etiqueta.

Format pels models Soncos, Basic, Chester, Le Corbusier i British. Continua llegint més avall per conèixer més sobre ells.

Lloguer de chill out clàssic

El sofà Soncos és un model molt versàtil i estructurable en mòduls.

Molt semblant al model Soncos. El sofà Basic és una sola peça i està disponible en diversos colors.

El Chester és un dels models més coneguts de sofàs, un símbol clàssic del disseny tradicional anglès, va ser creat al segle XIX i es podia trobar als clubs londinencs més exclusius. Es tracta d’un sofà amb entapissat encoixinat que fa la sensació de ser esponjós gràcies als botons que porta repartits de forma geomètrica per tota la part davantera i en els suports. Fabricat en poli pell i disponible en blanc i negre, dóna un aspecte i sofisticat que podem col·locar tant en un ambient clàssic com en un modern i, a més, combina amb estils tan diferents com l’industrial, clàssic o fins i tot el vintage.

Le Corbusier, aquest conjunt de sofàs i pufs folrats amb poli pell en color negre són un clar sinònim de gust i distinció. Aporta personalitat i un clar aspecte de
modernitat i luxe. També és perfecte per a esdeveniments formals o espais de reunió.

Un bàsic i tot un clàssic és el British. Aquest sofà de dues places, és ideal per a petites zones i per a completar-lo amb més butaques o sofàs.