ÈTNICS

ELS 6 CONTINENTS

Els Chill Out Ètnics, es caracteritzen pels seus matisos que ens recorden a les ètnies dels diferents continents.

Fibres naturals, tèxtils estampats, catifes i coixins, fustes, mobles treballats a mà, mobiliari que escapa a la tradició peninsular per obrir-se camí a altres cultures.

Trobem els models Àfrica, Fungary, Namocia & Sedary, Holi Fest i els Tèxtils. Què caracteritza cada model? Us ho expliquem més avall.

Lloguer de chill out ètnics

El model Àfrica està format per tons càlids, textures i materials inspirats en l’artesania africana, com ara la canya o la fusta. 

El Fungary és un sofà allargat sense respatller. Farcit d’escuma, és molt tou i gràcies al color blanc trencat, encaixa en qualsevol classe de decoració. Els coixins que escollim donaran un toc de color i se li pot afegir a cada costat unes tauletes auxiliars.

El Namocia & Sedari van de la mà. Namocia es caracteritza per ser un ampli sofà sense respatller a diferència del Sedari, que és una mica més estret i als dos costats tenen un petit coixí per fer de braç.

El model Holi Fest, el més colorit amb diferència. A partir de la combinació de cortines, coixins, catifes, entapissats, estovalles o grans poufs roses, taronges, vermells… Aconsegueix crear un ambient molt festiu que ens recorda a la festivitat que li dóna nom.

El chill out amb Tèxtils consisteix en l’ús de teles, catifes i coixins a espais exteriors. També pot incloure teles tensades per generar ombres.