Girar pantalla
 

L’Empresa

ACTUALITY CARPAS

Compromís amb la qualitat

Actuality Carpas som una empresa dedicada al disseny, fabricació, lloguer, instal·lació i venda de carpes especialitzada en el sector de l’hostaleria i la restauració.

També oferim els nostres serveis a empreses i/o particulars per a l’organització de tot tipus d’esdeveniments, ja siguin corporatius, esportius o celebracions i festes privades.

Comptem amb una experiència de més de 20 anys en el sector i amb un equip de professionals altament qualificats. Els nostres serveis es caracteritzen per un nivell d’alta qualitat, disseny i innovació excepcionals i totalment ‘a mida’, en funció dels gustos i les necessitats de cada client. A més, realitzem un estudi personalitzat del tipus de carpa més adequada per a cada esdeveniment.

Una de les nostres qualitats més destacables és el compromís amb els nostres clients: els acompanyem en els esdeveniments i celebracions amb l’únic objectiu de solucionar qualsevol inconvenient que pugui sorgir perquè ells puguin gaudir plenament del seu dia.

Posem a la disposició dels nostres clients tot tipus de mobiliari i accessoris per a les carpes: tarimes, il·luminació, cabines sanitàries, parasols o climatitzadors, entre molts d’altres. A més, el 90% dels nostres productes són exclusius i de fabricació pròpia, fet que ens diferencia d’altres empreses del sector d’esdeveniments.